Αχαϊα

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές

Ακούστε το άρθρο

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 37χρονος ημεδαπός, ενώ έχουν εξιχνιασθεί τρείς συνολικά περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, στις (22-1-2017), το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 54 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονος ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο 54χρονος και ο 30χρονος, στις 22-1-2017 το βράδυ, στην Πάτρα μετέβησαν με αυτοκίνητο σε συνεργείο οχημάτων και αφαίρεσαν δύο μπαταρίες αυτοκινήτου, τις οποίες φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες, να κινούνται με το προαναφερόμενο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα τους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαοκτώ μεταχειρισμένες μπαταρίες αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και αυτές που είχαν αφαιρέσει καθώς και δύο μαύρα γάντια.

Επιπλεόν, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι:

• ο 30χρονος στις 12-1-2017, στην περιοχή Ταμπακαριά Μεσολογγίου, είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο ενός ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον παθόντα.

• Ο 54χρονος με τον 37χρονο στις 8-12-2016, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, είχαν αφαιρέσει από κατάστημα επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, επτά ξύλινες παλέτες, τις οποίες φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν αύριο (26-1-2017) στον Ανακριτή Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα