Αχαϊα

Πάτρα: “Ταμπουρωμένος” στο σπίτι του απειλεί να αυτοκτονήσει – Δεύτερη απόπειρα σε 3 μήνες

Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, όπου 59χρονος που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, απειλεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκονται άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Η προσέγγιση στο σπίτι που έχει “ταμπουρωθεί” ο άνδρας, προς το παρόν είναι δύσκολη καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά ιδιοκτησίας του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018,  απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργός Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

Σήμερα τρεις μήνες μετά την πρώτη απόπειρα, ο 59χρονος που βρίσκεται εκτός εαυτού σύμφωνα με μαρτυρίες του tempo24.gr, διαμαρτυρόμενος για το ίδιο θέμα – της σύνταξης – απειλεί εκ νεου να θέσει τέλος στη ζωή του.

Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφορό του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όμως αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όλη η επικαιρότητα