Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ξυλοδαρμός αστυνομικού από κουκουλοφόρους σε μπαρ!

Ακούστε το άρθρο

Eντονο προβληματισμό προκαλεί στην τοπική αστυνομία τα τελευταία κρούσματα επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών στην Πάτρα. Μετά τον πετροπόλεμο που δέχθηκε η σκοπιά του Αστυνομικού Μεγάρου τα ξημερώματα της Tσικνοπέμπτης και την επίθεση σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένα ακόμη γεγονός αποκαλύφθηκε.

Πρόκειται για τον ανελεή ξυλοδαρμό αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας από κουκουλοφόρους, σε μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο αστυνομικός το βράδυ της Τσικνοπέμπτης επισκέφθηκε φιλικό του πρόσωπο στο μπαρ και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα υπό τους ήχους της ροκ μουσικής, εμφανίστηκαν νεαρά άτομα που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και έφεραν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα και του επιτέθηκαν.

Στο κατάστημα προκλήθηκε πανικός, ενώ ο ιδιοκτήτης εμφανώς έντρομος μετά την αποχώρηση των νεαρών ζήτησε από τους πελάτες του να αποχωρήσουν και παρά το γιορτινό της ημέρας έκλεισε το μαγαζί του.

Το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα έγινε η επίθεση με πέτρες στη σκοπιά της οδού Ερμού, δημιουργεί την πεποίθηση πως πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τα τρία περιστατικά έγινε σύσκεψη στην οδό Ερμού με συμμετοχή υψηλόβαθμων αξιωματικών και εξετάστηκαν τρόποι για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα