Αχαϊα

Πάτρα: Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Μποζαΐτικα, Άρλα και Νιφορέικα

Ακούστε το άρθρο

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για την πλήρη κατάσβεση..

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα χθες το βράδυ στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, την κοινότητα Άρλα  και στα Νιφορεϊκα, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να έχουν οριοθετήσει τις φωτιές και να επιχειρούν μεταξύ καμένου και άκαυτου, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος επέκτασής τους.

Στην φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, από την πρώτη στιγμή έσπευσαν 10 οχήματα με 20 άνδρες και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των Δυνάμεων πυρόσβεσης στην φωτιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή Άρλα. Σε αυτή την εστία επιχείρησαν 13 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 26 άνδρες και 17 άτομα πεζοπόρα τμήματα ενώ άμεση ήταν η κατάσβεση της Φωτιάς στην περιοχή των Νιφορεϊκων .

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ και για σήμερα Η Δυτική Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις περιφέρειες της χώρας όπου ο βαθμός επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιών παραμένει υψηλός.

via

Όλη η επικαιρότητα