Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πατρινός είχε καταθέσει τις πινακίδες του πολυτελούς Ι.Χ. του και κυκλοφορούσε με πλαστές!

Ακούστε το άρθρο

Πατρινός που -όπως δηλώνει- δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλαστογραφίας. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του μετά από έρευνα της Αστυνομίας που διαπίστωσε οτι στο μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητό του είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε καταθέσει τις νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας στην Εφορία, προκειμένου να μην πληρώσει το υπέρογκο ποσό των τελών κυκλοφορίας και παράγγειλε άλλες τις οποίες τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του, προσθέτοντας και το ειδικό αυτοκόλλητο του ελέγχου ΚΤΕΟ, το οποίο είχε αφαιρέσει από τις νόμιμες.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το πολυτελές αυτοκίνητο σταθμευμένο, και αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες σε βάρος του ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος, μόλις πληροφορήθηκε οτι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, πήγε στην Εφορία, πλήρωσε τα τέλη και παρέλαβε τις νόμιμες πινακίδες, ωστόσο το αδίκημα είχε τελεστεί και ήδη η δικογραφία σε βάρος του οδεύει προς τον Εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα