Αθλητισμός

Πατρίς Sport: Η βραδιά των άσσων 2017 – Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Ακούστε το άρθρο

…Aντίστροφη μέτρηση για την γιορτή του αθλητισμού της Ηλείας…

Η καθιερωμένη γιορτή που με ανυπομονησία αναμένουν όλοι οι αθλητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό- σε τούτη τη μικρή γωνιά της Ελλάδας αλλά πασίγνωστης στην παγκοσμιότητα λόγω της άρρηκτης,  μοναδικής σχέσης της με τον Ολυμπισμό-έχει εκ νέου σχεδιαστεί με καινοτόμες δράσεις και αναμένεται στις 18 του Φλεβάρη.

Σε 29 μέρες  το ενδιαφέρον  ολόκληρης της πολιτιστικής Ηλείας θα είναι στραμμένο στα νιάτα της Ηλείας αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές τους.

Σ’ αυτήν τη γιορτή-θεσμό  εκπρόσωποι του αθλητισμού απ’ όλη τη χώρα θα είναι εδώ. Όπως εδώ θα βρίσκονται και πολλά πρόσωπα που η λάμψη τους  κατάκτησε ολόκληρο τον πλανήτη στους πρόσφατους αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας.

Η Ηλεία θα γράψει για μία ακόμη χρονιά την αθλητική της ιστορία ομαδικά και ατομικά.
Ολόκληρη η χώρα θα γνωρίσει και θα θυμηθεί  τα επιτεύγματα των δικών μας ανθρώπων, προσθέτοντας ένα επιπλέον επιχείρημα, στους  Ηλείους  πολιτικούς, για βελτίωση, ανανέωση αλλά και χτίσιμο νέων αθλητικών χώρων. Η αθλητική Ηλεία μεγαλώνει διαρκώς, διακρίνεται συνεχώς.

Όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα που δρουν στην Ηλεία, όλοι οι Ηλείοι διακριθέντες από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το στίβο, την  πάλη, το βόλεϊ, την ποδηλασία , την ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, το μπάντμιντον, την ξιφασκία, την τοξοβολία, το πιγκ-πογκ, το σκάκι, τα σπορ του μηχανοκίνητου,  οι διαιτητές, οι προπονητές που διακρίθηκαν θα λάμψουν μαζί.
Ισόνομα και τα παραολυμπιακά αθλήματα με τους πρωταθλητές ειδικών ικανοτήτων.
Αλλά και το βραβείο ευ αγωνίζεσθαι που καθιερώνουμε για την ανθρώπινη πράξη-δράση-διάκριση  σε σχέση με τον  αθλητισμό

Η Πατρίς Sport σε δύσκολες εποχές  πραγματοποιεί το αυτονόητο. Ενώνει τις αθλητικές δυνάμεις της Ηλείας που διακρίνονται σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο. Ενώνει και επαναπατρίζει τους νέους και τις νέες που δρουν στο εξωτερικό αλλά με Ελληνική και Ηλειακή ταυτότητα.

Φέρνει στη γενέτειρα γη και τιμά του αθλητικούς γίγαντες που εκπροσώπησαν και εκπροσωπούν την Ηλεία σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η βραδιά των άσσων λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου που θα βρεθεί, που θα  θαυμάσει, που θα αποθεώσει και θα χειροκροτήσει  τα τιμώμενα πρόσωπα αναμένεται να είναι ποιοτικότερη από την περσινή.

Σάββατο βράδυ, ώρα 8, στις  18 του Φλεβάρη, στη Νομαρχία Ηλείας.

Οι  ρεπόρτερ  και τηλεπαρουσιάστριες  συμπολίτισσες Γεωργία Παναγιωτοπούλου (ΕΡΤ) και η Αριάννα Παπαγιάννη (ΟΤΕ TV) και φέτος θα λάμψουν με την παρουσία τους, αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο, επί σκηνής, στην παρουσίαση των βραβεύσεων.

Χορηγός: 

Αντάξια της αξίας των βραβείων η «Βραδιά των άσσων» (VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα