Αχαϊα

Πατρών-Πύργου: Αυτό είναι το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου -Άφαντος ο οδηγός – Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός 42χρονος από την κάτω Αχαΐα…

Στα τυφλά κινούνται οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού με θύμα τον 42χρονο Φώτη Μπατζελή από την Κάτω Αχαΐα.

Όπως έγραψε το tempo24.news η διιερεύνση της υπόθεσης κρίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη, δεδομένου πως την ώρα που συνέβη το τροχαίο – μετά τις 2 τα ξημερώματα –  δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Προς την κατεύθυνση συλλογής στοιχείων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού οχήματος, που παρέσυρε και εγκατάλειψε τον 42χρονο, η Αστυνομία προχώρησε μέσω διαδικτύου σε δημόσια ανακοίνωση στη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πατρών.

“Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν οποιαδήποτε #πληροφορία θα βοηθούσε στον εντοπισμό του άγνωστου δράστη να επικοινωνούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610433181 και 2610433182 του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”#gadpdelladas

Υπενθυμίζεται πως τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου στο ρεύμα προς Πύργο, λίγα μέτρα μετά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ και ειδοποίησε τις αρχές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της  Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.

via

Όλη η επικαιρότητα