Προγνωστικά

Παιχνίδι με Στουτγκάρδη και την επιπολαιότητα της Λανς!

Ακούστε το άρθρο

Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, το κουπόνι της Δευτέρας είναι σαφώς μικρότερο. Επιλογές που μπορούν να μας πληρώσουν υπάρχουν όμως. Θα πάμε με combo στη Γερμανία και τα γκολ στη Γαλλία.

Στουτγάρδη – Μπόχουμ

Η Άουε έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που κράτησε τη Στουτγκάρδη στο 0-0. Βέβαια οι Σουηβοί έπαιξαν μονότερμα ουσιαστικά, με 12 τελικές και 74% κατοχή. Παράλληλα, έχουν παράπονα από τη διαιτησία και ενώ σήμερα υποδέχονται μια ομάδα κόντρα στην οποία έχουν τρομερή παράδοση και δεν έχουν ηττηθεί εντός σε 21 παιχνίδια (15-6-0). Από την άλλη, η Μπόχουμ έκανε τρομερό come back στο εντός με τη Μπίλεφελντ και παρότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 3-0, μπόρεσε να πάρει τον βαθμό με το επικό 3-3. Ακόμα κι έτσι πάντως, μετά το παιχνίδι ο Ρόμπιν Ντουτ απολύθηκε, καθώς η ομάδα του αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεδομένα απόψε φαβορί είναι η Στουτγκάρδη, η οποία πολύ δύσκολα θα μείνει για δεύτερη σερί ματς χωρίς γκολ. Από τη στιγμή που υπάρχει αναταραχή στους φιλοξενούμενους, πάμε συνδυαστικά στον άσο με το over 2,5.

Γκρενόμπλ – Λανς

Δεν έχει επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα η Γκρενόμπλ. Πήγαινε για την υπέρβαση φέτος, ωστόσο αγνοεί τη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές στη Ligue 2. Εν τω μεταξύ, έρχεται από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Ροντέ στα πέναλτι. Δεδομένα λοιπόν, ο τεχνικός της Ινζμπερζέ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα, η Λανς έρχεται από δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα. Πήγε να την πάθει και από την Κλερμόν στο Λιγκ Καπ, όμως τη γλύτωσε στα πέναλτι. Η πρόκριση αυτή επανέφερε την ηρεμία στους «Βόρειους» που διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Παρότι είναι νωρίς ακόμα, το ματς απόψε έχει οριακό χαρακτήρα και για τις δύο. Τα λάθη των «λανσουά» μας λένε ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Από τη στιγμή που το αμφίσκορο πληρώνει καλά, θα το βάλουμε στο δελτίο μας.

Μάθε όλα τα μυστικά του live casino στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα