Κόσμος Περίεργα

Παιδί «κλείδωσε» το κινητό της μητέρας του για 47 χρόνια

Ακούστε το άρθρο

Πολύ ακριβά πλήρωσε μία γυναίκα στην Κίνα την κίνησή της να αφήσει το iPhone της στα χέρια του 2χρονου παιδιού της, καθώς το κινητό της θα μείνει απενεργοποιημένο για 47 χρόνια!

Σύμφωνα με κινέζικα ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο. Η μητέρα έδωσε στο αγοράκι της το κινητό της για να δει εκπαιδευτικά βίντεο στο διαδίκτυο. Το παιδάκι όμως, όπως φαίνεται, δεν περιορίστηκε σ’ αυτό. Άρχιζε να παίζει με το κινητό, με επακόλουθο να εισάγει επανειλημμένως λάθος κωδικό πρόσβασης.

Κάποια στιγμή η μητέρα πήρε το κινητό και τότες διαπίστωσε ότι αυτό είχε απενεργοποιηθεί για 25 εκατ. λεπτά, καθώς κάθε φορά που ο μικρός πατούσε λάθος κωδικό, το τηλέφωνο απενεργοποιούταν για κάποια λεπτά. Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό χρόνο αναμονής αλλά σίγουρα θα περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει.

Τεχνικός σε κατάστημα της Apple στη Σαγκάη, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είπε στην γυναίκα ότι είτε θα έπρεπε να κάνει υπομονή για πάρα πολύ καιρό για να προσπαθήσει ξανά να ενεργοποιήσει το τηλέφωνο είτε να “καθαρίσει’ όλα τα περιεχόμενα της συσκευής και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσει τα αρχεία.

“Στην περίπτωση αυτή, η μόνη λύση χωρίς αναμονή είναι να σβήσετε όλα τα δεδομένα και να κάνετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων”, είπε ο τεχνικός, ο οποίος επεσήμανε ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις που τηλέφωνα έχουν απενεργοποιηθεί για διάστημα άνω των 80 ετών.

Η γυναίκα στους δύο μήνες που έχουν περάσει από τότε δεν έχει δει κάποιο σημάδι που να δείχνει λύση του προβλήματος.

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα