WEB tv Κόσμος

Παιδοκτόνος θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να περάσει ούτε μέρα στην φυλακή [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

H Chloe Hoson ήταν μόλις πέντε χρονών όταν τη στραγγάλισε ο γείτονάς της Tim Kosowicz τον Νοέμβριο του 2003.

Και καθώς το τραγικό κοριτσάκι δεν πέθαινε, ο δολοφόνος πέρασε τελικά μια σακούλα στο κεφάλι της, της επιτέθηκε βάναυσα για άλλη μια φορά και πέταξε τελικά το πτώμα της σε ένα ρέμα.

Μόνο που το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας κατέληξε πρόσφατα πως δεν είναι ένοχος για φόνο εξαιτίας της ψυχικής του πάθησης. Το κοριτσάκι, που είχε έρθει στο σπίτι του για να παίξει με τη γάτα του, έριξε άθελά του στο πάτωμα την ινδική κάνναβη του ψυχοπαθούς και εκείνος έχασε τα λογικά του: «Μου έχυσε την κάνναβη στο πάτωμα και έχασα την ψυχραιμία μου. Θόλωσα και το επόμενο που θυμάμαι είναι να τη στραγγαλίζω στο δωμάτιό μου», είχε δηλώσει ατάραχος τότε για το στυγερό φονικό.

«Αλλάξτε το σύστημα», είχε πει ο τραγικός πατέρας της Chloe, Michael, «είτε είσαι λογικός είτε τρελός, αν κάνεις έγκλημα, θα πας φυλακή».

Το δικαστήριο κατέληξε το 2005 πως ήταν τόσο διαταραγμένος ψυχικά που έπρεπε να πάει στο ψυχιατρείο. Εκεί ζει ακόμα και σήμερα, βγαίνει όμως τακτικά για να κάνει τις βόλτες του ή να πάει για ψώνια με τους γονείς του. Όπως όλα δείχνουν, θα βγει σύντομα από το άσυλο και θα επιστρέψει στην κανονικότητά του, μια κανονικότητα που η ίδια η μητέρα του χαρακτήρισε το 2005 «ψυχωτική και άκρως επικίνδυνη», λέγοντας πως ο γιος της είναι «κινούμενη βόμβα».

Όσο για τους χαροκαμένους γονείς της Chloe, μόνο χαρούμενοι δεν είναι με την είδηση ότι ο δολοφόνος του παιδιού τους αναμένεται να βγει και να επιστρέψει στο σπίτι δίπλα στο δικό τους…

Πηγή: E-Radio

Όλη η επικαιρότητα