Πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους φυσικά!

220413094553_3147.jpg

Ξυπνήσατε μετά από ξενύχτι ή κακό ύπνο και βλέπετε μαύρους κύκλους να έχουν καλύψει το πρόσωπό σας; Μην αγχώνεστε! Υπάρχουν εύκολοι και φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους…

Για να διώξετε τους μαύρους κύκλους, οι ειδικοί συνιστούν να κοιμάστε καλά, να φροντίζετε το καθημερινό σας διαιτολόγιο να είναι πλήρες και ολοκληρωμένο και σε περίπτωση που καπνίζετε, να κόψετε το κάπνισμα. Πέραν των παραπάνω… ιδού μερικά tips για να πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους σε χρόνο ρεκόρ:

 

Αγγούρι

Το «ταπεινό» αγγούρι μπορεί να κάνει θαύματα! Ξαπλώστε αναπαυτικά και σε κλειστά μάτια τοποθετήστε ένα κομμάτι αγγούρι σε κάθε μάτι για περίπου 15 λεπτά. Σε λίγο θα διαπιστώσετε πως οι μαύροι κύκλοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

 

Τσάι

Άριστα και άμεσα αποτελέσματα έχει και το τσάι. Πάρτε φακελάκια τσαγιού που έχετε χρησιμοποιήσει και τυλίξτε τα σε ένα μαλακό πανί μαζί με ένα παγάκι. Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και ακριβώς πάνω στους μαύρους κύκλους κατά προτίμηση τις πρωϊνές ώρες. Η τανίνη που εμπεριέχεται στο τσάι, βοηθά στην μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια καθώς και στον αποχρωματισμό του σκούρου δέρματος.

 

Παγωμένο κουτάλι

Βάλτε ένα κουτάλι στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά. τοποθετήστε το κρύο κουτάλι πάνω στους μαύρους κύκλους μέχρι να είναι και πάλι ζεστό.

 

Πατάτα

Λιώστε μια ωμή πατάτα και απλώστε το μείγμα πάνω στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το εκεί για μισή ώρα και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό.