ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πελοπίου – ΑΠΟ Κουρτεσίου 4-2: Πρώτη νίκη και «ανάσα» με σούπερ Κακόγιαννο!

Ακούστε το άρθρο

Βαθιά βαθμολογική ανάσα και πρώτη φετινή νίκη για τον Πέλοπα Πελοπίου που νίκησε με 4-2 το Κουρτέσι στην έδρα του και μπορεί πλέον να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29’ με το σουτ του Κακόγιαννου για το 1-0 και στο 40’ ο Στροφύλλας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το 2-0. Ο ΑΠΟΚ στο 42’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καπώνη από αντίπαλο αμυντικό το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κωστόπουλος μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Π. Δρουβιώτης με σουτ έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στο Πελόπιο όμως στο 76’ ο Αλ. Καπώνης του Αν. με πλασέ έγραψε το 3-2 και έβαλε ξανά το Κουρτέσι στο ματς. Τελικά, στο 87’ ο κορυφαίος του χθεσινού ματς, Κακόγιαννος έφυγε στην κόντρα και έγραψε το τελικό 4-2 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Γρηγορόπουλος, Βουρλούμης, Μπίρμπας, Α. Δρουβιώτης (51’ Σταϊκόπουλος), Καρβουνιάρης, Π. Δρουβιώτης, Αγριδιώτης, Ψηλογιαννόπουλος, Χριστόπουλος (46’ Ζαφείρης), Στροφύλλας (75’ Π. Κακόγιαννος), Ηλ. Κακόγιαννος (89’ Μήλιος)

ΑΠΟΚ: Σκλαβενίτης, Σωτηρόπουλος (46’ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Αλ. Καπώνης του Αν., Διαμαντόπουλος, Αλ. Καπώνης του Σπ. (46’ Λυκουριώτης), Κωστόπουλος, Κυριαζής, (85’ Τσιχλιάς), Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Κόσκορης, (81’ Αντωνόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα