Πέλοπας Πελοπίου: Επιστρέφει δέκα χρόνια μετά

Ήταν το μακρινό 2009 όταν ο ιστορικός Πέλοπας συμμετείχε  για τελευταία φορά στην Α1 κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Δέκα χρόνια μετά, λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής των Ενιπέα και Μακρισίων,   το Πελόπιο επιστρέφει στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα του Νομου, γεγονός το οποίο συμπίπτει με την συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Το Δ.Σ. της ομάδας, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Πέλοπα στην Α1 με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Τιμάμε τη φανέλα.

Η απόφαση του Δ.Σ. είναι να συμμετέχει η ομάδα μας στην Α1 κατηγορία εκεί που ήταν πριν δέκα χρόνια. Τιμάμε την ενενηντάχρονη ιστορία του συλλόγου μας, που με το ξεκίνημα της νέας σεζόν συμπληρώνει. Μια επιβράβευση στον προπονητή μας Κώστα Δρακόπουλο και στους παίκτες μας που έφτασαν με την προσπάθειά τους την ομάδα μας εδώ, να αποκτήσουν εμπειρίες τα νέα παιδιά με την βοήθεια των πεπειραμένων. Πιστεύουμε και θέλουμε όλοι οι φίλοι του Πέλοπα να είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτή».

Στο μέτωπο της ενίσχυσης τώρα, οι νεοφώτιστοι στην Α1 κατηγορία πλέον, συμφώνησαν με τον ικανό κεντρικό χαφ Νίκο Κατσώλη (φωτο) ο οποίος αγωνιζόταν στην Πρόοδο Σαλμώνης ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από σημαντικές ομάδες του Νομού όπως η Μαγούλα, το Λαντζόι, το Καλλίκωμο, το Γούμερο κ.α. ενώ ανανέωσαν και οι Κουτσογιαννόπουλος, Μπίρμπας.