ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Ηλειακός Βαρθολομιού 1-0: Ο Γεωργίου και ο «Νόμος» του Ενωσιακού!

Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Θ. Γεωργίου στο 77ό λεπτό, ο Πέλοπας Πύργου πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ηλειακού Βαρθολομιού το περασμένο Σάββατο στο Ενωσιακό, επέστρεψε στις νίκες μετά την 1η αγωνιστική και διατήρησε αυτό το φοβερό αήττητο σερί που τρέχει στην έδρα του σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν στο 10′ και το 18′ με τον Κανελλόπουλο όμως στην πρώτη περίπτωση ο Κολλίντζας μπλόκαρε και στην δεύτερη το γυριστό σουτ του αρχηγού του Πέλοπα έφυγε άουτ. Στο 20′ ο Λόξας από πλευράς φιλοξενούμενων μπήκε στην περιοχή αλλά άργησε να τελειώσει τη φάση, με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Πέλοπας απείλησε πάλι πρώτος όμως ο Κολλίντζας μπλόκαρε το σουτ του Γεωργίου στο 57′ ενώ στο 60′ και στο 65′ Αστερόπουλος και Μπαχούρος αντίστοιχα, αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Στο 73′ ο Μικελόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Κουλούρη και στο 77′ οι μελανόλευκοι έφτασαν στο γκολ όταν ο Δαβουρλής με τρομερή μπαλιά 40 μέτρων βρήκε τον Γεωργίου στην πλάτη της άμυνας και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα τελευταία λεπτά, το Βαρθολομιό έψαξε την ισοφάριση όμως στο 84′ ο Μικελόπουλος απομάκρυνε την σέντρα σουτ του Μαργαρώνη ενώ στο 87′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Τσουκαλά πέρασε σύριζα άουτ.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Πότκα, Καλαθάς, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Μακρής (46΄Γεωργίου), Βαρζελιώτης, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (87΄Βασιλόπουλος), Μπαχούρος (90΄Παπαδάτος).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κολλίντζας, Α. Μαργαρώνης (82΄Τσιράκης), Χατζηγιάννης, Α. Κορκός, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος, Πανόπουλος, Λόξας (65΄Σ. Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς, Σίμα (46΄Κουλούρης).

Όλη η επικαιρότητα