Ηλεία

Πελόπιο: Συνάντηση για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος

Ακούστε το άρθρο

H πρόσφατη πρόταση και παραχώρηση κτιρίου στο Πελόπιο για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο πρόσφατα  επισκέφθηκε και επιτροπή από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του προέδρου της Τ.Κ Πελοπίου Δημήτρη Στασινόπουλου με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη.

Ο κ.Στασινόπουλος μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», ευχήθηκε,  οι προσπάθειες τεσσάρων ετών να γίνουν αποδεκτές από την κα Υπουργό, «…διότι η δωρεά μας, πέραν του θετικού που θα είναι για ένα νέο και σύγχρονο Αστυνομικό Τμήμα παράλληλα, θα υπάρχει και ιδανικό περιβάλλον για τους αστυνομικούς και πρωτίστως για την εξυπηρέτηση των πολιτών.  Εκ μέρους μας θεωρώ ότι είναι μια ενέργεια ουσίας με βάση υποδομής υπηρεσιών για τα επόμενα χρόνια στον τόπο μας. Και το σημαντικό είναι δωρεά προς το υπουργείο προστασίας του πολίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε την ελπίδα, οι αρμόδιοι να «αγκαλιάσουν» την πρόταση, – για το συμφέρον όλων – όπως είπε, ευχαριστώντας παράλληλα , και δημόσια, τον κ.Μαρτζάκλη για την συνεργασία.

Όλη η επικαιρότητα