Κινηματογράφος

«Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» (VIDEO)

fifty-shades-darker-poster.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πόσο πιο σκοτεινές μπορούν να γίνουν οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»; Πολύ περισσότερο, από ότι φαίνεται στο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Παρακολουθήστε το. 
 
 
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φθάνει στις αίθουσες η ταινία που έκανε απίστευτη είσοδο από τον χώρο του βιβλίου, από τον οποίο προέρχεται, στο κινηματογραφικό στερέωμα. 

Οι δύο πρωταγωνιστές Κρίστιαν και Άνα, στη νέα ταινία που αναμένεται, φορούν μάσκες και θυμίζουν κάτι από…«Μάτια ερμητικά κλειστά». Ωστόσο, το φανατικό κοινό της, με μάτια διάπλατα ανοιχτά περιμένει να διαπιστώσει πού θα καταλήξει αυτή η ιδιόμορφη σχέση. 

«Fifty Shades Darker» λοιπόν και στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Φόλεϊ του «House of Cards», με μαεστρία προσπαθεί να αναβαθμίσει αισθητικά το προϊόν, που πούλησε καλά στην προηγούμενη ταινία αλλά οι κριτικές δεν ήταν οι αναμενόμενες. 

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που την αφήσαμε: Η Αναστέιζια (Ντακότα Τζόνσον) αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κρίστιαν (Τζέιμι Ντόρναν) παρόλο που γνωρίζει ότι οι άνθρωποι, δεν αλλάζουν. Πόσο μάλλον οι ώριμοι άντρες, με βίτσια!

Οι Κίμ Μπέισινγκερ και Μπέλα Χίθκοτ συμπληρώνουν το βασικό καστ.

 
 
 
 

Όλη η επικαιρότητα