Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πέντε τόνους σιδήρου έκλεψαν από την αποθήκη του ΟΣΕ στη Ροδοδάφνη

aigio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε, άμεσα έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου σε αποθήκη του ΟΣΕ στη Ροδοδάφνη Αιγίου.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ταυτοποίηθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών και πρόκειται για δύο ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε -κακουργηματικού χαρακτήρα- δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες το απόγευμα του Σαββάτου μετέβησαν στην αποθήκη του ΟΣΕ, με φορτηγό ιδιοκτησίας της αδερφής του 20χρονου και αφαίρεσαν 5 τόνους σιδήρου τους οποίους φόρτωσαν στο φορτηγό.

Κατά τη διαφυγή τους δεν κατάφεραν να εξέλθουν της αποθήκης με το φορτηγό, με αποτέλεσμα να κινηθούν πεζή, εγκαταλείποντας το φορτηγό.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το φορτηγό ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής, ενώ οι 5 τόνοι σιδήρου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της αποθήκης του ΟΣΕ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Όλη η επικαιρότητα