Περίεργα

Η περίεργη τελευταία ευχή ενός άντρα προτού πεθάνει

Ακούστε το άρθρο

Έκανε πάντα πλάκα με τους δικούς του ανθρώπους πως δεν θα ήθελε να περάσει στον άλλο κόσμο πεινασμένος. Και η ευχή του πραγματοποιήθηκε, αφού θάφτηκε μαζί με δύο σάντουιτς από το αγαπημένο του κατάστημα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον εγγονό του Ντομινίκ Λούσι, όταν τον ρώτησαν τι θα ήθελε να πάρει μαζί του όταν πεθάνει, ο Ρίτσαρντ Λούσι απάντησε: «Τι νομίζετε; Σάντουιτς από του Pat». «Χωρίς κρεμμύδια», θα έλεγε, σύμφωνα με τον εγγονό.

Ο 76χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε από καρδιά στις 10 Οκτωβρίου. Ο Ρίτσαρντ Λούσι ήταν λάτρης του φαγητού του συγκεκριμένου καταστήματος παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει να προσέχει τη διατροφή του. «Ακούμε ότι υπάρχουν και άλλα μαγαζιά με σάντουιτς στη Φιλαδέλφεια, αλλά δεν τα έχουμε δει», δήλωσε ο γιος του Τζον Λούσι.

Την ημέρα πριν από την κηδεία του, ο εγγονός και δύο φίλοι του αποφάσισαν να κάνουν την ίδια απόσταση και να πάρουν τα σάντουιτς προκειμένου να τα τοποθετήσουν στο φέρετρό του. Αρχικά σκόπευαν να αγοράσουν μόνο ένα, μετά όμως θυμήθηκαν μια συμβουλή που τους είχε δώσει: «Αν πας στου Pat, πάντα παίρνεις δύο, ποτέ δεν παραγγέλνεις μόνο ένα».

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε κολακευμένος από το γεγονός ότι ένας άνθρωπος θέλησε να ταφεί με τα σάντουίτς του. Όσο για το τι θα απογίνει το δεύτερο σάντουιτς, υπέθεσε ότι «μπορεί να αποτελεί μια δωροδοκία για τον Άγιο Πέτρο».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα