Ελλάδα

Εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι – Σοκαριστικές εικόνες (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του newsit, ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι, στην καφετέρια στο Περιστέρι, η οποία ανήκει στον γνωστό ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη και την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αγγελική Δαλιάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας άγνωστος πυροβόλησε τρεις φορές νεαρό άνδρα που καθόταν μαζί του στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

dolofonia_main

Επέστρεψε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα όπλο στο χέρι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Αττικό νοσοκομείο.

Τι λέει η δικηγόρος του ηθοποιού στο newsit.gr για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι

Περιστέρι
Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου / Φωτογραφία από YouTube

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της και η σύζυγός του είναι συγκλονισμένοι.

Στην συνέχεια τόνισε: «Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή,με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας«.

Ο Μάνος Παπαγιάννης

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες θαμώνων της καφετέριας στο Περιστέρι, ο άγνωστος άνδρας μπήκε ξαφνικά στο μαγαζί, έβγαλε όπλο και εκτέλεσε το θύμα, το όποιο διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για την ανθρωποκτονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όλη η επικαιρότητα