Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία!

Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019 και δεκάδες πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας μαφιόζικης δολοφονίας στην «καρδιά» της πόλης. Ο απογευματινός… καφές μετατρέπεται σε θρίλερ στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι, αφού ξαφνικά ένας άνδρας εμφανίζεται στην καφετέρια και εκτελεί εν ψυχρώ έναν άλλο άνδρα!

Τον πυροβολεί στην πλάτη μία φορά, όντας αρχικά έξω από την καφετέρια. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα και σημαδεύει το κεφάλι του θύματος, ρίχνοντας δύο ακόμη σφαίρες.

Πανικός. Οι θαμώνες της καφετέριας στο Περιστέρι έγιναν μάρτυρες μιας στυγνής δολοφονίας και άκουγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη να τους λέει «μην φοβηθείτε».

Βεβαίως την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο δράστης παρά τις σφαίρες, ξεκίνησε να χτυπά το θύμα του, κάτι που δείχνει στις Αρχές πως το κίνητρο είναι πολύ πιθανό να είναι προσωπικό.

Το μένος του ήταν τέτοιο, που ο γεμιστήρας του όπλου έπεσε στο πάτωμα. Ο δράστης δεν… προσπάθησε καν να κρυφτεί. Χωρίς κουκούλα και μόνο με γυαλιά ηλίου, δολοφόνησε στην καφετέρια στο Περιστέρι τον 25χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής.Περιστέρι

Οι κάμερες της καφετέριας στο Περιστέρι έχουν καταγράψει τα πάντα, συνεπώς οι Αρχές γνωρίζουν -με εξαίρεση τα γυαλιά- το πώς είναι ο άνδρας. Υπάρχουν πληροφορίες πως τα χαρακτηριστικά του είναι περισσότερο «ευρωπαϊκά». Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά έχοντας την εικόνα του και το γενετικό του υλικό, θεωρείται πως όταν φτάσουν στο σημείο να «περιορίσουν» μια λίστα υπόπτων, θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Σκηνές πανικού στο Περιστέρι!

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, δείχνει τις στιγμές πανικού στο Περιστέρι.

Θαμώνες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί από κοντινές κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας.

Κάποιοι άλλοι βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στο Περιστέρι…

Περιστέρι – Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Νewsit.gr – Με πληροφορίες από: Alpha TV.