Περιβόλια Ηλείας: «Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα – Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών

Θύμα διάρρηξης φαίνεται πως «έπεσε» ο Ηλείος πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας, αφού χθες Τρίτη το σπίτι του στα Περιβόλια Φιγαλείας του δήμου Ζαχάρως παραβιάστηκε.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι νωρίς το πρωί, τη στιγμή που ο κ. Πολύδωρας βρισκόταν στην εκκλησία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απέσπασαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ πήραν και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού που περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών στην Ηλεία, τη Μεσσηνία και την Αρκαδία ήταν άμεση, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει γίνει σύλληψη του ενός εκ των δραστών. Πρόκειται για έναν 39χρονο ο οποίος εντοπίστηκε στη Μεσσηνία από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας. Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός ακόμη δράστη και αναζητούνται οι σύνεργοί του. Το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πύργου, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.