Ελλάδα

Πέθανε ο άνθρωπος που έζησε για 40 ολόκληρα χρόνια απομονωμένος σε νησάκι της Κρήτης

Ακούστε το άρθρο

Την ιστορία ενός ανθρώπου που παράτησε τα πάντα και επί 4 δεκαετίες έζησε μόνος σε ένα νησάκι νότια της Κρήτης, περιγράφει το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε και ήδη έχει βραβευτεί, μια ομάδα νέων ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι από την Κρήτη.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ είχε ήδη κυκλοφορήσει.

«Το Little Island» έχει γίνει θέμα συζήτησης με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ να αναφέρουν: «Μετά από 2 χρόνια, η πρώτη μας ταινία που μας έμαθε πάρα πολλά, μας πρόσφερε έντονες, χαρούμενες αλλά και συγκινητικές στιγμές είναι διαθέσιμη για προβολή. Αφιερωμένη στον Νίκο, τους φίλους του και την οικογένεια του».

Το «Little Island» είναι ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τον άνθρωπο που παράτησε τα πάντα για να επιστρέψει εκεί, στην αγκαλιά της φύσης. Μέσα από τα χρόνια έγινε ένα με το περιβάλλον και κατάφερε να επιβιώσει παρά τις πολλές δυσκολίες. Το δασαρχείο τον κυνηγούσε ζητώντας του να φύγει, αλλά εκείνος επέμενε, ότι δε θα εγκατέλειπε ποτέ το νησάκι. Αυτό είναι το πεπρωμένο του! Κι έτσι έγινε! Δυο μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Νίκος έφυγε από τη ζωή, εκεί, στον τόπο του.

Δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, ο Άγγελος Ψωμόπουλος και ο Λουκιανός Αρναουτάκης, από τον Άγιο Νικόλαο, και ο Άλεξ Βηλαράς, από την Αθήνα, ενώ στην ομάδα συμμετείχαν ακόμα, οι Μενέλαος Δερμιτζάκης, Βαγγέκης Φανουράκης, Χρίστος Καναβάκης, Μάριος Παύλου, Μάνος Σμυρλής.

Δείτε το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 11 λεπτών

Πηγή: tilestwra.com

Όλη η επικαιρότητα