Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Πετύχαμε πολλά και μπορούμε περισσότερα» – «Αποκαλυπτήρια» για τον συνδυασμό Κατσιφάρα στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Τους πρώτους δεκατέσσερις υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» παρουσίασε χθες στο φουαγιέ του Διοικητηρίου στον Πύργο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, με την παρουσία πλήθους πολιτών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με παρουσίαση και στη νοηματική γλώσσα,  επικεφαλής του συνδυασμού ανακοίνωσε την πλειονότητα των υποψηφίων τον ερχόμενο Μάιο και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της οκταετίας, στα δρομολογημένα έργα και παρεμβάσεις, καθώς και στους στόχος που έχουν τεθεί για την Ηλεία για τα επόμενα χρόνια.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε κοντά μας, δίπλα μας, πρόσωπα με πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση, με ενεργό παρουσία στα κοινά, πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στην τοπική κοινωνία, με σημαντική διαδρομή και πολλές διακρίσεις στον επαγγελματικό ή επιστημονικό τους χώρο», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα, στους πόρους που έχουν εξασφαλιστεί για επενδύσεις, ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος, δίνοντας έμφαση στις δράσεις που προβλέπονται μέσω της ΟΧΕ Κατάκολο-Πύργος-Αρχαία Ολυμπία.

Όλη η επικαιρότητα