Ποια είναι η μελαχρινή με το μαύρο φόρεμα που συνόδευε τον Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη πεζός την Δευτέρα από το Μέγαρο Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την 43η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Οχι, όμως, μόνος του…

Τον κ. Τσίπρα συνόδευε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και μια μελαχρινή γυναίκα με μαύρο φόρεμα. Σοβαρή και αγέλαστη, φορώντας το μαύρο φόρεμά της με το κάτασπρο, τεράστιο φερμουάρ στην πλάτη και τις ζεμπρέ γόβες της με το κόκκινο τακούνι, περπατούσε σε όλη τη διαδρομή τρία-τέσσερα βήματα πίσω από τον πρωθυπουργό.

Η γυναίκα αυτή, για την ταυτότητα της οποίας πολλοί αναρωτήθηκαν, δεν είναι άλλη από την 33χρονη δικηγόρο, επικεφαλής της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, Γιάννα Πεππέ, η οποία κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, αυτόν του περασμένου Νοεμβρίου, αναβαθμίστηκε από ειδική σύμβουλος του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού στη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού που μέχρι τότε κατείχε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το διάστημα που η Βασιλική Θάνου, πριν από περίπου δύο χρόνια, ανέλαβε υπηρεσιακή πρωθυπουργός, η κυρία Πεππέ διετέλεσε ειδική γραμματέας στο γραφείο της.

iefimerida.gr