Media

Ποιες εκπομπές κόβονται στο Open, η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή του Χασαπόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού «Open» με αρκετές αλλαγές κάνει λόγο ρεπορτάζ του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης θέλει να αποφύγει ενδεχόμενο εκτροχιασμό στα οικονομικά και έτσι, το επιτελείο του σταθμού σχεδιάζει την αναβολή της έναρξης ορισμένων προγραμμάτων των οποίων οι παραγωγές χαρακτηρίζονται ως αρκετά δαπανηρές.

Κάποια προγράμματα θα κάνουν πρεμιέρα τον προσεχή Νοέμβριο αντί για το Σεπτέμβρη ενώ κάποια άλλα θα μεταδοθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το ποσό που φαίνεται να απαιτείται για να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες ανέρχεται στα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θολό είναι το τοπίο γύρω και από τις παραγωγές που τρέχει η πλευρά του Νίκου Κοκλώνη εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών εκκρεμοτήτων στα εν λόγω projects.

Ταυτόχρονα ακόμα δεν έχει ληφθεί η απόφαση για τον αριθμό των σήριαλ που θα προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός της Παιανίας τη νέα σεζόν και ο οποίος θα είναι δραστικά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι. Πολλοί κρίνουν πως δεν τα κατάφεραν στον ανταγωνισμό και έτσι, το κανάλι θα αναζητήσει διέξοδο σε ξένες και πολύ φθηνότερες σειρές.

Όσον αφορά την ενημέρωση συνεχίζει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αλλά με γυναίκα παρτενέρ ενώ ο Γιώργος Σαραντάκος θα περιοριστεί σε ρόλο σχολιαστή.

Όλη η επικαιρότητα