Ψυχαγωγία

Ποιοι είναι οι έξι νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2 (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Εκπλήξεις είχε για τους παίκτες το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor​ 2, καθώς μετά τον αγώνα επάθλου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδο έξι ακόμη παικτών.

Οι Διάσημοι αρχικά επικράτησαν με 10-5 κερδίζοντας στρώματα και μαξιλάρια για μια βδομάδα και επιπλέον ένα χορταστικό πρωινό.

Aυτή η νίκη τους έδωσε τη δυνατότητα για να επιλέξουν τους τρεις παίκτες που θα πάρουν στην ομάδα τους.

Η νίκη αυτή, εκτός από το έπαθλο, τους έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουν τους τρεις νέους παίκτες για την ομάδα τους.

Έτσι, στην ομάδα των Διασήμων είναι πλέον και η Εύη Σκαρώνη, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος.

Η Εύη Σκαρώνει είναι γυμνάστρια personal trainer, ενώ γυμνάστρια είναι η Εύη Σαλταφερίδου και γυμναστής ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος. Όπως φαίνεται οι Διάσημοι πήραν τρεις γυμναστές.

Oι τρεις νέοι παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα των Μαχητών είναι ο Πάνος Θεοδώρου, η Μαρία Πανταζή και η Φελίτσια Τσαλαπάτη. Οι έξι νέοι παίκτες, όπως ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, θα έχουν Ασυλία για μία εβδομάδα.

Η Μαρία Πανταζή είναι αθλήτρια kickboxing, η Φελίτσια Τσαλαπάτη είναι δημοσιογράφος και ο Πάνος Θεοδώρου είναι καθηγητής φυσικής αγωγής.

Έχοντας πάρει φόρα, λοιπόν, από το έπαθλο οι Διάσημοι επικράτησαν και στην επόμενη μάχη κερδίζοντας τα σουτζουκάκια. Μάλιστα για την κόκκινη ομάδα αγωνίστηκε και ο νέος παίκτης, Σώζων Παλαίστρος – Χάρος, ο οποίος πήρε τρεις νίκες.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα