Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η όμορφη ηθοποιός απόλαυσε κάθε περίοδο της εγκυμοσύνης της, αφού δεν την δυσκόλεψε καθόλου, και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Φώτης Μπερνάρντο ανυπομονούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η 2.5 ετών κόρη τους Λυδία περίμενε πως και πώς να συναντήσει την αδερφή της, αφού ήταν κάτι που ζήταγε συνεχώς στην μητέρα της. Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου». Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής, η Πηνελόπη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της γράφοντας:

«Καμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω… Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή.
Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε. Το κοριτσάκι μας ήρθε χθες το μεσημέρι, εύκολα και αβίαστα χάρη στον πιο φανταστικό γιατρό στον πλανήτη τον κ. Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που υπερλατρεύω και υπέρ ευχαριστώ για χιλιάδες πράγματα…».

Δες την φωτογραφία:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα