Προγνωστικά

Πιο ανταγωνιστικός ο Τιμ αλλά το φαβορί δεν αλλάζει

Ακούστε το άρθρο

Γράφει στο Foxbet.gr ο Νίκος Καπίρης

Τελικός στο Ρολάν Γκαρός όπως και πέρυσι, Ράφα Ναδάλ εναντίον Ντόμινικ Τιμ. Ο Αυστριακός είναι σαφώς βελτιωμένος και αναμένεται να έχει πιο ανταγωνιστική εικόνα από το 6/4, 6/3, 6/2 του 2018.

Ο Τιμ απέδειξε τον τελευταίο χρόνο ότι μπορεί να κερδίζει τον Ναδάλ στο χώμα, αλλά αυτό έχει συμβεί σε τουρνουά που κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ και όχι στα τρία. Ο Ναδάλ στο Παρίσι νιώθει πως βρίσκεται στο φυσικό του χώρο, έχει ρεκόρ 92-2 και η αυτοπεποίθησή του φτάνει στο μέγιστο.

Ο Ισπανός είναι εφικτό να χάσει σετ, όμως αυτό απέχει πολύ από το σενάριο να χάσει τρία! Ο Ναδάλ είχε ρεπό την ώρα που ο Τιμ τα έδινε όλα εναντίον του Τζόκοβιτς και τα αποθέματα ενέργειας θα παίξουν ρόλο όσο περνά η ώρα.

Από την άλλη ο Τιμ έχει την εμπειρία πια για να διαχειριστεί καλύτερα τέτοια ματς. Ο περσινός τελικός θα του κάνει καλό τώρα, όπως και οι νίκες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Θεωρώ πως μπορεί να κατακτήσει σετ και να πιέσει τον Ναδάλ, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να φτάσει στον τίτλο. Πιθανότερο σκορ το 3-1. Έτσι μπορεί να προκύψει το Over στα γκέιμ, ενώ το under για τον Τιμ είναι εφικτό ακόμη κι αν πάρει ένα σετ.

Όλη η επικαιρότητα