Lifestyle

Ποιος είναι ο «Τραμπ του Χόλιγουντ» με την πολυτάραχη ζωή που παντρεύτηκε η Πάμελα Άντερσον

Ακούστε το άρθρο

Πέμπτη φορά νύφη ντύθηκε η Πάμελα Άντερσον σε ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού. Ο σύζυγος της 52χρονης ηθοποιού, αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος μουσικός, αλλά ένας πολυεκατομμυριούχος κινηματογραφικός παραγωγός με τον οποίο έχουν παρελθόν, ο Τζόνι Πίτερς, ο οποίος χαρακτηρίζεται και ως ο «Τραμπ του Χόλιγουντ».

Πάμελα και Τζόν είχαν βγει πρώτη φορά ραντεβού πριν από περίπου 30 χρόνια και μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν, η μοίρα όμως τους ξαναένωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια είναι όμως η ιστορία του Τζον Πίτερς που «έκλεψε» την καρδιά της εκρηκτικής ηθοποιού;

Ο Τζον παντρεύτηκε πρώτη φορά, σύμφωνα με την Mirror λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια με την Ενριέττα Ζαμπιτέλα και στη συνέχεια με την ηθοποιό του Χόλιγουντ Λέσλι Αν Γουόρεν με την οποία έχει ένα γιο τον Κρίστοφερ.

Κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Λέσλι (ο οποίος έληξε το 1974), ο Τζον είχε ένα θυελλώδη έρωτα, που κράτησε 12 χρόνια, με την Μπάρμπραρα Στρέιζαντ αφού ήταν αυτός που έφτιαχνε τις περούκες για τις ταινίες της καθώς εκείνη την περίοδο είχε ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και είχε ανοίξει κομμωτήριο στο οποίο πήγαιναν τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου.

Ο Τζον, μπαίνοντας στο Χόλιγουντ ως παραγωγός πια, γέμισε την καριέρα της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ με επιτυχίες όπως το «A Star Is Born» με το οποίο η ηθοποιός κέρδισε το Χρυσή Σφαίρα αλλά και ένα Όσκαρ για το Καλύτερο Τραγούδι για το single της ταινίας «Evergreen».

Ο κινηματογραφικός παραγωγός έχει δηλώσει παλιότερα για την Στρέιζαντ: «Ήταν το πιο γοητευτικό, ενδιαφέρον, δημιουργικό πρόσωπο που γνώρισα ποτέ και θα της οφείλω πάντα ότι μου έδωσε τη ζωή που είχα».

Η Πάμελα είδε για πρώτη φορά τον Τζον στην έπαυλη του Playboy το 1989. Τότε όμως την είχε δει και εκείνος και του είχε κάνει εντύπωση. «Εγώ μπήκα μέσα και είδα αυτό το μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Πάμι, ήταν 19 ετών .Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι» είχε δηλώσει κάποια στιγμή σε συνέντευξή του.

Ο τότε 41χρονος παραγωγός φημολογείται ότι συγκατοίκησε με την Πάμελα και πλήρωνε εκείνος τα μαθήματα υποκριτικής της.

Η σχέση τους φέρεται να τελείωσε το 1991 ενώ το 1992 η καριέρα της Πάμελα εκτοξεύτηκε και αναδείχθηκε στο παγκόσμιο σήμα κατατεθέν του Baywatch.

Στη συνέχεια εκείνη παντρεύτηκε τον μουσικό Τόμι Λι και απέκτησε δυο γιους.

Ακόμα όμως και κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τόμι Λι, ο Τζον ήταν εκεί για την Πάμελα και την στήριζε όταν εκείνη χρειαζόταν τη βοήθεια του.

Ο Τζον έχει στο ενεργητικό του τρεις κόρες και δυο ακόμα αποτυχημένους γάμους ενώ η τέταρτη σύζυγος του έχει επιβάλλει εναντίον του απαγόρευση από το 2003.

Μετά από αρκετές απογοητεύσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ο Τζον το 2013 απομονώθηκε σε ένα αγρόκτημα 300 στρεμμάτων στην Σάντα Μπάρμπαρα, ωστόσο φαίνεται ότι είχε πάντα μια σκέψη στο μυαλό του όσα χρόνια και αν περνούσαν και αυτή δεν είναι άλλη από την Πάμελα Άντερσον

Κάνοντας δηλώσεις μετά τον γάμο τους, ο Τζον είπε: «Η Πάμελα δεν έχει δει ποτέ τις πλήρεις δυνατότητες της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμα πραγματικά. Υπάρχει κάτι περισσότερο πάνω της από αυτό που βλέπουν τα μάτια αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσα πολύ.

Υπάρχουν πανέμορφα κορίτσια παντού, θα μπορούσα να τα διαλέξω, αλλά – για 35 χρόνια – ήθελα μόνο την Παμέλα, με κάνει να άγριο ​​- με καλό τρόπο.

Με εμπνέει, την προστατεύω και τη μεταχειρίζομαι με τον τρόπο που της αξίζει για να θεραπευτεί».

via

Όλη η επικαιρότητα