Αθλητισμός Προγνωστικά

Ποιος θέλει την πρωτιά;

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος όμιλος, με τις Ρωσία και Ουρουγουάη να έχουν ήδη εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Αδιάφορο βαθμολογικά το Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος.

Με την Paynow μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες paysafe, moneysafe και paykasa από την άνεση της πολυθρόνας σας με ένα κλικ.Η paynow σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ.

Στο «Κόσμος Αρένα», στην πόλη Σαμάρα, αναμετρώνται η Ουρουγουάη με τη Ρωσία, με τυπικά γηπεδούχο την πρώτη, αλλά ουσιαστικά τη δεύτερη. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται ήδη για τη φάση των «16». Όποια νικήσει τώρα, θα πάρει την πρωτιά στο γκρουπ, με την ισοπαλία να βολεύει την «οικοδέσποινα» (λόγω καλύτερης διαφορά τερμάτων). Η πρώτη θ’ αντιμετωπίσει τη 2η του Β’ ομίλου (προς το παρόν η Πορτογαλία) και η δεύτερη την πρώτη (προς το παρόν η Ισπανία). Επειδή οι αγώνες του Β’ ομίλου έπονται χρονικά, καμία ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής. Το πιθανότερο λοιπόν, είναι να ψάξουν την πρωτιά, έχοντας υπόψη ότι όποια την πάρει θα βρει μπροστά της την εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης, εκτός κι αν κάνει τη σούπερ έκπληξη το Ιράν. Η Ρωσία είχε αντιμετωπίσει τις θεωρητικά δύο πιο εύκολες ομάδες του γκρουπ, έχοντας βάλει οχτώ γκολ. Σε κάποια διαστήματα έπαιξε πολύ καλά, σε άλλες φάσεις ήταν λίγο πιο τυχερή. Η Ουρουγουάη από την πλευρά της, αποτελεί ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά της διοργάνωσης ως τώρα. Ναι μεν μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως αυτές τις πέτυχε με το «φτωχό» 1-0 και σε καμία περίπτωση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε. Κάποια στιγμή πρέπει να δείξει κάτι παραπάνω. Θα το πράξει τώρα ή το κρατάει για τα «νοκ άουτ» ματς; Με την ως τώρα εικόνα των δύο ομάδων, αξίζει να ποντάρουμε στη Ρωσία, που δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ. Όμως, επειδή «βολεύεται» και με την ισοπαλία, ίσως να πάει λίγο πιο… χαλαρά, θέλοντας να κρατήσει δυνάμεις για την επόμενη φάση. Γι’ αυτό και θα πάμε στο «Χ».

Στο Βόλγογκραντ, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Κι αν για την πρώτη κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, για τη δεύτερη αποτελεί μία μικρή απογοήτευση, καθώς υπήρχαν προσδοκίες για πολύ καλύτερη πράγματα. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη γοήτρου, όμως πρωτίστως πρέπει να ψάξουν το πρώτο τους γκολ, καθώς καμία από τις δύο

δεν έχει σκοράρει ακόμη. Η Αίγυπτος είναι λίγο πιο έμπειρη, έχει δείξει κάπως καλύτερα στοιχεία και λογικά θα είναι αυτή που θα φτάσει στην επικράτηση, αν και η νίκη της θα μπορούσε να πληρώνει λίγο περισσότερο.

Δυάδα/ 5,80/ 10 μονάδες/ Goalbet

Ουρουγουάη – Ρωσία/ Χ/ 3,12

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος/ 2/ 1,86

http://www.scorakias.com/

Όλη η επικαιρότητα