Ηλεία

Ο Νίκος Σιάννης δεν είναι πια εδώ – «Έφυγε» σε ηλικία 67 ετών

Ακούστε το άρθρο

Φτωχότερη είναι από χθες τα ξημερώματα η κοινωνία του Πύργου αφού ένα από τα πιο γνωστά μέλη της, ο Νίκος Σιάννης, πέθανε σε ηλικία 67 ετών…

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκλιπών χειρουργήθηκε στο «Ιπποκράτειο» της Αθήνας, δίνοντας μια ακόμα μάχη για να αντιμετωπίσει το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Η εγχείρηση ήταν πολύωρη και δύσκολη αφού ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και διήρκεσε έως τα μεσάνυχτα. Δυστυχώς λίγες ώρες μετά ο Νίκος Σιάννης παρουσίασε επιπλοκές, δεν άντεξε, φεύγοντας από τη ζωή…

Η κηδεία του Νίκου Σιάννη αναμένεται να γίνει την Δευτέρα…

Ποιος ήταν…

Ο Νίκος Σιάννης είχε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 1952 στον Πύργο και με την σύζυγό του Πηνελόπη, απέκτησε δύο παιδιά τον Γιάννη και την Ρεβέκκα, καθώς και τέσσερα εγγόνια.

Σπούδασε Μηχανικός Εργ. Τοπογράφος Τ.Ε και από το 1977 μέχρι το 1980 δραστηριοποιήθηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας διατηρώντας τεχνικό γραφείο.

Την περίοδο 1980-2011 εργάστηκε ως Δημόσιος Υπάλληλος, αρχικά στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, μετά στην Εφορία Δημοσίων Κτημάτων Αθηνών, στην συνέχεια στην Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας ως Προϊστάμενος αυτής για 5 χρόνια και τέλος στην Κτηματική Υπηρεσία Αθηνών ως Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος αυτής. Από το 2012 ήταν συνταξιούχος.

Διετέλεσε πρόεδρος του παραρτήματος Πύργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για δυο θητείες (στην δεύτερη είχε εκλεγεί, τον περασμένο Απρίλιο απ` όπου παραιτήθηκε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε), ενώ παρέμενε μέλος στο ΔΣ μέχρι πρόσφατα. Ο Νίκος Σιάννης ήταν και μέλος της μικτής χορωδίας Πύργου, στις εμφανίσεις της οποίας –εντός και εκτός Ηλείας- συμμετείχε ανελλιπώς. Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Όραμα Δημιουργίας».

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του…

Όλη η επικαιρότητα