Lifestyle

Πληρωμένους δολοφόνους και μαφιόζικες επιθέσεις καταγγέλλει η Αρναούτη

Ακούστε το άρθρο

Ενα αιχμηρό δημοσίευμα του youweekly πόσταρε πριν από λίγο στο facebook η Μίνα Αρναούτη. Εκεί αναφέρεται ότι στην υπόθεση Παντελίδη εμπλέκονται πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι εκτελούν μαφιόζικα συμβόλαια…

Η Μίνα έγραψε στο facebook:

«Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις, αλλά και αποδείξεις ότι συγκεκριμένος δημοσιογράφος με σκοτεινό παρελθόν, που δουλεύει σε μεγάλο όμιλο λειτούργησε με όρους μαφίας εναντίον της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με καταγγελίες πάντα, άνοιξε σελίδες στο facebook όπου οργανωμένα και ανώνυμα με πολλαπλά προφίλ συκοφαντούσε τις δυο κοπέλες συνεπιβάτιδες και φίλες του Παντελή Παντελίδη.

Το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησε μόνο στην συκοφαντία, καλούσε τους φαν του Παντελίδη να τις λιντσάρουν, έγραφε φανταστικά περιστατικά ότι δήθεν προπηλάκισαν την Φρόσω Κυριάκου από γνωστό καφέ κλπ.».

Χθες, η νεαρή είχε ξεσπάσει ξανά κατά της οικογένειας Παντελίδη, με αφορμή δημοσίευμα του Έθνους:

« Όπως σημειώνουν νομικοί κύκλοι στο «Έθνος της Κυριακής»… από την στιγμή που η ασφάλεια του μοιραίου τζιπ ήταν μεικτή, «αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος σε όποιον προκαλέσω ζημία ως οδηγός πληρώνει η ασφαλιστική μου και αποκαθιστά τις ζημιές στο αυτοκίνητο μου και προς τρίτους. Εάν από το ατύχημα υπάρχουν τραυματίες και ο οδηγός είναι νεκρός, η ασφαλιστική θα κληθεί να αποζημιώσει και θα είναι στην δική της ευχέρεια εάν θα διεκδικήσει τα χρήματα από την οικογένεια του θανόντα εφόσον εκείνος οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ασφαλιστικη θα ζητησει τα χρηματα απο την οικογενεια… δεν σας λεει κατι αυτο;;
Δεν υπαρχει συμφερον; Και αν τελικα τα καταφερναν ;;; Ξαναρωταω, εκεινοι τι αποζημιωση θα επαιρναν;;;
Ρωταω ξανα και ξανα…
Θελω να μου απαντησει καποιος! Μη τα κανετε αλλο γαργαρα!
Λετε οτι εγω ζηταω αποζημιωση ενω η αλλη πλευρα να μαθει την αληθεια… η “αληθεια ” αυτη στα ποσα κοστολογειται;;
Δεν περασα οτι περασα για να ζησω την αδικια! Εδω θα τα λεμε ολα!»

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα