Ηλεία

Πλησιάζουν σε ονόματα για την υπόθεση της Αρετής

Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου από τη Βαρβάσαινα.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ έχουν ήδη ζητήσει την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook για να διαπιστώσουν με ποια άτομα είχε επικοινωνήσει η Αρετή λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η οικογένεια της επιμένει στους ισχυρισμούς περί σατανιστών, αφού ανακάλυψαν φωτογραφίες της σε site που παρέπεμπαν σε τελετές μαύρης μαγείας. Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν «τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί».

«Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η Αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους», ανέφερε στην εφημερίδα real.

Ο ίδιος εστιάζει στο πρόσωπο το οποίο στις 12 το μεσημέρι της ημέρας που βρέθηκε νεκρή διέγραψε «τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή» ανέφερε.

Όλη η επικαιρότητα