WEB tv Ηλεία Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση τηρεί όλες τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά», δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης

Κατάμεστο ήταν το εστιατόριο «Αίγλη» το βράδυ του Σαββάτου, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας, όπου επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης κατά την ομιλία του στάθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς της Ηλείας αλλά και όλης της Ελλάδας, ενώ για μια ακόμη φορά, αναφέρθηκε στο θέμα του εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου, απαντώντας και στην έκκληση του περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, να κοιτάξει αυτό το μεγάλο θέμα.

Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε με την πράσινη ανάπτυξη και την σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να κατακτήσουν όλη την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο.

Επίσης ο υπουργός αναφέρθηκε και σε πολλά ακόμη θέματα, όπως ότι είναι βούληση της κυβέρνησης της Ν.Δ. να ολοκληρωθεί επιτέλους ο δρόμος Πάτρα – Πύργος, ενώ στάθηκε και στα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας αυτούς τους επτά μήνες στους οποίους είναι κυβέρνηση. Υποσχέθηκε ότι η Ν.Δ. θα είναι δίπλα σε όλους τους Έλληνες πολίτες και θα υλοποιήσει όλα αυτά τα οποία είχε πει προεκλογικά, ενώ κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές των 4,5 χρόνων όπου ήταν στην εξουσία και που οδήγησαν την Ελλάδα πάρα πολύ πίσω…

Ακολούθως στην κοπή της πίτας ο κ. Βορίδης αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι, στους Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι υπηρετούν στις περιοχές των συνόρων.

Στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Κώστας Τζαβάρας, Διονυσία –Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και πρώην αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Δημήτριος Μελάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Πύργου κ Τάκης Αντωνακόπουλος, ο δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κακούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, ο βοηθός περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού και ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Αηδόνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Γαβράς και όλα τα στελέχη της, ο αναπληρωτής γραμματέας αγροτικών φορέων κ. Γιάννης Αλεξόπουλος, και πολλοί ακόμη περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι Πύργου, καθώς και όλα τα μέλη των τοπικών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία και γενικότερα στην Δυτική Ελλάδα.

Όλη η επικαιρότητα