Lifestyle

Πλωτές βίλες για να γλιτώσετε τον… ΕΝΦΙΑ

plotes_viles_gia_na_glitosete_ton._enfia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν κόσμο που συνεχίζει να ζει πέρα από μνημόνια και βιώσιμα (και αβίωτα χρέη), υπάρχει χώρος για ιδέες όπως αυτή: τις πλωτές βίλες.

Αν το υπερπολυτελές γιοτ σας φαίνεται στενάχωρο και θέλετε να έχετε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, η νέα αυτή πρόταση έρχεται να σας λύσει όλα τα προβλήματα που σας δημιουργούν τα πολλά (μα πάρα πολλά…) χρήματα.

Κατασκευασμένο από την εταιρεία Asia Pasific, η πρόταση αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα για όσους αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο να εντυπωσιάσουν.

Μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί όπου ακριβώς επιθυμεί ο πελάτης (αρκεί τα νερά να είναι σχετικά ήρεμα στην περιοχή, οπότε ξεχάστε τη Μύκονο…), ενώ χάρη και στον σχεδιασμό της μπορεί σιγά-σιγά να επεκτείνεται και να μεγαλώνει ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της.


Η βασική σχεδίαση όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα πολυτελής και εντυπωσιακή. Από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η κεντρική κρεββατοκάμαρα, η οποία βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η έκτασή της φθάνει τα 65 τετραγωνικά μέτρα, ενώ με προσθήκες μπορεί να φθάσει έως και τα 170 τ.μ.


H εταιρεία που τα κατασκευάζει υποστηρίζει ότι πέρα από τους ιδιώτες, απευθύνεται και σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν mini resorts μέσα στην θάλασσα. Οι βίλες αυτές μπορούν να μεταφερθούν με κοντέινερ στον τόπο που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης και συναρμολογείται επί τόπου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα