Ηλεία

Πλούσιες δράσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος»

katak.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, θα «υποδεχθεί» τον μήνα Ιούλιο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος», που ήδη τα μέλη του οποίου έχουν προετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους φίλους του συλλόγου.

Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει από το επόμενο Σάββατο 25 Ιουνίου, με μια όμορφη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9.15 το βράδυ στο χώρο μπροστά από τα καταστήματα του νέου έργου και θα περιλαμβάνει ακούσματα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων συνθετών.

Επίσης στις 2 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος» διοργανώνει εκδρομή στις πανέμορφες Σπέτσες ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6972 55 99 64.

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν γυναίκες – κάτοικοι του Κατακόλου, κατά τη διάρκεια της δράσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος Κατακόλου (πληρ. Σταυρούλα Γκουβίτσα 6973 23 24 91).

Τέλος, να σημειωθεί πως το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα συμμετέχει και στις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή στο πλαίσιο εορτασμού της Ναυτικής Εβδομάδας και ειδικά στην τελετή λήξης στις 31 Ιουλίου, όπου τα μέλη θα παρουσιάσουν διάφορους χορούς.

Πηγή Γιακουμέλου

Όλη η επικαιρότητα