Αποδράσεις

Ποια ελληνική παραλία είναι η ομορφότερη του κόσμου;

b2eb67ad71dcb2cc23dd347e30b8ccf5.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την παρουσιάζουν ως την «ομορφότερη παραλία της Ελλάδας, και άρα του κόσμου» 

Το Ναυάγιο της Ζακύνθου «πήρε τα μυαλά» και των συντακτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας «The Huffington Post», που δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν ως την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, «πράγμα που την κάνει βασικά την “Ομορφότερη Παραλία του Κόσμου», όπως αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ακόμα και οι ίδιοι παραδέχονται βέβαια πως έχουμε δει κι έχουμε δει «λίστες» με τις «ωραιότερες παραλίες του κόσμου», ή τις «πιο ελκυστικές» ή τις «πιο εξωτικές» κλπ κλπ. Όμως, όλες οι αντιρρήσεις παρακάμπτονται, αρκεί κανείς να δει τις φωτογραφίες: 

«Λογικά» λοιπόν σκεπτόμενοι, οι συντάκτες καταλήγουν πως εφόσον το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, εφόσον η Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, άρα; Το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της γης, ή «έστω από τις ωραιότερες». 

Εκτός από τα καταγάλανα, εντυπωσιακά νερά, ένα κουφάρι πλοίου, που στέκει πάνω στην ολόλευκη άμμο, κάνει την παραλία μοναδική. 

Αρκεί κανείς να τη δει από ψηλά, στο ιδιότυπο «μπαλκόνι» που έχει δημιουργηθεί για χάρη της ή να βουτήξει στα νερά, και σύντομα όλες οι ενστάσεις και οι διαφωνίες, καταρρίπτονται, δεν συμφωνείτε;

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα