Lifestyle

Πόλεμος για το «Room service πλιζ»: H απάντηση της εταιρείας παραγωγής στην επιστολή-καταγγελία του Αλέξανδρου Ρήγα

Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε ολόκληρη την 9σέλιδη επιστολή του σεναριογράφου-σκηνοθέτη, με αφορμή τη ματαίωση των γυρισμάτων της σειράς που προοριζόταν για τον ΣΚΑΪ

Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές γυρισμάτων, μετά τις απανωτές μετακινήσεις για την προγραμματισμένη πρεμιέρα της σειράς και τελικά την ματαίωσή της, ο Αλέξανδρος Ρήγας που είχε αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Room service πλιζ»  κονοποίησε μια 9σέλιδη επιστολή με βολές και καταγγελίες κατά της εταιρείας παραγωγής Noir Productions και προσωπικά της Άννας Λεμπέση.

Σήμερα, όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα του «Πρωινού», η εταιρεία παραγωγής ανταπάντησε στον Αλέξανδρο Ρήγα. Η εταιρεία παραγωγής Noir Productions πρόκειται να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της: «Λυπούμαστε που ο κ. Ρήγας αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για μια ακόμα φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του».

Όλη η επικαιρότητα