Ηλεία

Πολλές κλοπές σε περιοχές της Ηλείας

police_diarriksi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια 44χρονη γυναίκα, υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ. Ύστερα από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Νέας Μανολάδας, η 44χρονη διαπιστώθηκε να μην διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για την διαμονή της στη χώρα.

***

Τη στιγμή που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Πύργου και έκανε τα ψώνια της, άγνωστοι αφαίρεσαν από 21χρονη μια τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο καθώς και προσωπικά της έγγραφα.

***

Έναν 30χρονο επαγγελματία, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε το κατάστημά του στην πόλη του Πύργου, χωρίς την απαραίτητη άδεια, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου. Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο 30χρονος δεν είχε άδεια λειτουργίας για το πρατήριο άρτου που διέθετε.

***

Το αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου ενός 23χρονου αστυνομικού από την Αθήνα, έγινε στόχος, για άγνωστους δράστες χθες το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πηγές, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του οδηγού και άρπαξαν μέσα από το αυτοκίνητο έναν σάκο που περιείχε ρούχα και προσωπικά έγγραφα του 23χρονου.

***

Μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ενός 28χρονου από την περιοχή της Αμαλιάδας, ήταν η λεία των δραστών που «χτύπησαν» χθες τα ξημερώματα. Ο 28χρονος είχε αφήσει το μηχανάκι του έξω από την οικία του και οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κατάφεραν να το αφαιρέσουν.

***

Το αρτοποιείο ενός 59χρονου έγινε στόχος χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Πύργου. Οι δράστες αφού μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος από ανασφάλιστη πόρτα πήραν μια κερματοθήκη, καθώς και τα συρτάρια των δύο ταμειακών μηχανών του 59χρονου που περιείχαν συνολικά το ποσό των 300 ευρώ.

***

Οικία 78χρονου στην περιοχή της Καταραχίου στον Πύργο, διέρρηξαν χθες το πρωί, άγνωστοι δράστες. Οι δράστες ή ο δράστης εισήλθαν στο χώρο της οικίας από ανασφάλιστη πόρτα και αφού ερεύνησαν τους χώρους άρπαξαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 370 ευρώ καθώς και ακόμα 800 ευρώ που ο ιδιοκτήτης είχε σε συρτάρι. Η συνολική λεία τους έφτασε τα 1.170 ευρώ ενώ διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. 

Όλη η επικαιρότητα