Lifestyle

Πόνεσα όταν έχασα το σπίτι μου, λέει ο Γιάννης Βόγλης

voglhs.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, αλλά και για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το σήριαλ «Βαλς με 12 θεούς» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Βόγλης.
 
«Πριν από λίγα χρόνια, έγινε πλειστηριασμός στην τριώροφη κατοικία που διατηρούσατε στη Γλυφάδα. Ήταν σοκαριστικό. Πόνεσα όταν έχασα το σπίτι , διαφορετικά, θα ήμουν αναίσθητος. Πιστεύω όμως πως όταν κλείσει ένα θέμα, ανήκει στο παρελθόν. Δεν το διαγράφω, αλλά έχει φύγει», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ για το σπίτι που έχασε.
 
Και συνέχισε, αναφερόμενος στους τοκογλύφους: «Όταν δανειζόμουν χρήματα για να μπορέσω να προχωρήσω το σπίτι, επειδή μου ήρθαν ανάποδα τα πράγματα, δέχθηκα μεγάλο εκβιασμό. Σήμερα κάτι ανάλογο κάνει η τράπεζα».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν τον απείλησαν: «Δέχθηκα κάποιες ψιλο-απειλές του τύπου: “Εμείς σπάμε χέρια και πόδια.” Ήταν από κάτι μούτρα τοκογλύφους, στους οποίους είπα: “Ελάτε όποτε θέλετε να μου σπάσετε τα χέρια και τα πόδια και να δούμε ποιος θα βγει μαχαιρωμένος”… Φτάνεις σε ακραίες καταστάσεις».

Όλη η επικαιρότητα