Κόσμος

Πορνοστάρ νάνος είναι το νέο αστέρι της ροζ βιομηχανίας

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος της πορνογραφίας έχει επιστρατεύσει κάθε φετίχ για να ικανοποιήσει τα εναλλακτικά γούστα του κόσμου και σφήνα μπαίνει εδώ ο μικροσκοπικός πρωταγωνιστής του «ροζ» κινηματογράφου Kohey Nishi.

Με ύψος στα 1,09 μέτρα και βάρος στα 24 κιλά, ο 24χρονος πορνοστάρ είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Ιαπωνίας. Δεν είναι βέβαια μόνο πορνοστάρ, καθώς όπως μας λέει στην ιστοσελίδα του, είναι επίσης προγραμματιστής, σχεδιαστής, blogger, ηθοποιός, κυνηγός ταλέντων και, γιατί όχι, και σύμβουλος ζευγαριών!

Ο πολυτάλαντος νάνος αποκαλύπτει πως με την πορνογραφία ασχολήθηκε εξαιτίας ενός φίλου του πορνοστάρ, που του πρότεινε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον κλάδο και να δει τις τσέπες του να γεμίζουν με ζεστό χρήμα.

gohrio2

Και τώρα δηλώνει: «Δεν υπάρχει κανένας που να είναι ενήλικος και να μοιάζει με παιδί περισσότερο από μένα! Και όχι μόνο για τη βιομηχανία της πορνογραφίας. Δεν μπορείς να επιστρατεύσεις πραγματικά παιδιά πάντα, εννοώ εκτός πορνογραφίας, κι αυτό το κενό καλύπτω ακριβώς στην αγορά».

Γνωρίζει πάντως τους κινδύνους της εμπλοκής του με την πορνογραφία, από τη στιγμή που μοιάζει με παιδί, καθώς η εικόνα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδόφιλους με μοχθηρούς σκοπούς. «Το ξέρω αυτό», λέει, «θεωρώ πάντως πως η δουλειά μου αποτρέπει τα παιδιά από τη σεξουαλική εκμετάλλευση, όπως ακριβώς οι πολεμικές ταινίες και τα πολεμικά παιχνίδια μπορούν να συμβάλουν στην ειρήνη».

Ομολογεί ωστόσο πως η εμπλοκή του με το πορνό τον έχει κάνει ιδιαιτέρως αρεστό στο άλλο φύλο…

πηγή

Όλη η επικαιρότητα