Τουλάχιστον δέκα μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας της Porsche,  βρέθηκαν χθες στην Αρχαία Ολυμπία  δίνοντας την ευκαιρία σε όσους περάσαν από από τον χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, να τα θαυμάσουν από κοντά  και φυσικά να τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες..

 

Το κονβόι των πανάκριβων αυτών σπορ μοντέλων ξεκίνησε ένα μακρινό ταξίδι  2.0000 χιλιομέτρων και συγκεκριμένα από το Λουξεμβούργο, πριν μερικές μέρες  και ήρθε στη χώρα μας για έναν πολύ καλό σκοπό.

Ειδικότερα, οι οδηγοί των Porsche έλαβαν μέρος στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη και φέτος ήρθε και  για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Φυσικά από την στιγμή που βρέθηκαν στην χώρα μας δεν θα μπορούσαν να μην πραγματοποιήσουν και επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία.

Τι είναι το GOOD RIDE

Το Good Ride είναι μια εκδήλωση μέρος του Convoy 2 East για ιδιοκτήτες Porsche.
Το event διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Drive for Miles από το οποίο και χρηματοδοτείται και στην Ελλάδα συνδιοργανωτής του event είναι το Porsche Club Hellas.

Είναι ένα γεγονός που διαρκεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα και έχει ως σκοπό την ανακούφιση, την ψυχαγωγία και την ψυχολογική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, οι γονείς τους και τα αδέλφια τους, προσκαλούνται για μια βόλτα με τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια για ένα γεύμα σε έναν μεγάλο χώρο που θα βρίσκονται παρκαρισμένα για να μπορέσουν να τα περιεργαστούν και τα θαυμάσουν από κοντά.