Life

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον νόμο της έλξης: Τα 7 βήματα

Ακούστε το άρθρο

Ο νόμος της έλξης δηλώνει πως κάθε θετικό ή αρνητικό γεγονός που σας έχει συμβεί προσελκύστηκε από εσάς. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τον νόμο της έλξης προς όφελος σας.

Σύνοψη σε 10 δευτερόλεπτα

  1. Ξεκουράστε το μυαλό σας και διαλογιστείτε για 5-10 λεπτά
  2. Να ξέρετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Να έχετε μια σαφή και λεπτομερή εικόνα
  3. Στείλτε στο σύμπαν μια διανοητική εικόνα αυτού που θέλετε
  4. Γράψτε την ευχή σας και νιώστε την να πραγματοποιείται
  5. Δείξτε ευγνωμοσύνη καταγράφοντας όλα αυτά που σας έχει δώσει το Σύμπαν
  6. Να είστε υπομονετικοί και εμπιστευθείτε το Σύμπαν

Βήματα

  1. Ξεκουράστε το μυαλό σας. Διαλογιστείτε για 5-10 λεπτά. Έτσι, θα αυξηθεί η δύναμη του εγκεφάλου και το μυαλό σας θα είναι σε μια ξεκούραστη κατάσταση. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό αλλά προτείνεται.
  2. Να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε και όταν αποφασίσετε μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Θυμηθείτε πως στέλνετε ένα αίτημα στο Σύμπαν το οποίο έχει δημιουργηθεί από σκέψεις και επομένως η απάντηση είναι στις σκέψεις. Να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Αν δεν είστε σίγουροι, το Σύμπαν θα λάβει μια ασαφή συχνότητα και θα σας στείλει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Οπότε βεβαιωθείτε πως είναι κάτι που σας ενθουσιάζει.
  3. Ζητήστε το από το Σύμπαν. Κάντε το αίτημα σας. Στείλτε μια εικόνα αυτού που θέλετε στο Σύμπαν. Το Σύμπαν θα απαντήσει. Θεωρήστε πως αυτό που ζητήσατε έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Οραματιστείτε. Όσο περισσότερο λεπτομερές είναι το όραμα τόσο το καλύτερο. Αν θέλετε ένα Nintendo Wii, δείτε τον εαυτό σας να κάθεται και να παίζει με αυτό. Δείτε τον εαυτό σας να αισθάνεται το τηλεχειριστήριο παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια, να αγγίζει την κονσόλα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που να σας αρέσει, δείτε τον εαυτό σας να περπατά μαζί του, να τον αγγίζετε ή να τον χαϊδεύετε ή ακόμα και να τον φιλάτε. Καταλάβατε τι εννοώ.
  4. Γράψτε τις ευχές σας. Ξεκινήστε με το ‘Είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων τώρα που..’ και τελειώστε την πρόταση (ή την παράγραφο) λέγοντας στο Σύμπαν τι θέλετε. Γράψτε το σε ενεστώτα χρόνο σαν να το έχετε τώρα. Αποφύγετε αρνητικούς όρους. Κάθε μέρα μέχρι η ευχή σας να πραγματοποιηθεί, κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε πως η επιθυμία σας συμβαίνει τώρα και αφήστε την φαντασία σας να την κάνει πιο ξεκάθαρη.
  5. Νιώστε τη. Νιώστε σαν να έχετε λάβει την ευχή σας. Πρέπει να δράτε, να μιλάτε και να σκέφτεστε σαν να λαμβάνετε τώρα την ευχή σας. Αυτό στην πραγματικότητα είναι το πιο σημαντικό και δυνατό βήμα στην χρήση του Νόμου της Έλξης επειδή τότε ξεκινά να λειτουργεί. Και κάποιες φορές αν το κάνετε αυτό δεν νιώθετε πως χρειάζεστε κάτι επειδή αισθάνεστε πως το έχετε ήδη! Επομένως, το Σύμπαν θα εκδηλώσει αυτή τη σκέψη και αυτό το συναίσθημα και θα το λάβετε.
  6. Δείξτε ευγνωμοσύνη. Γράψτε όλα τα πράγματα που σας έχει δώσει το Σύμπαν. Να είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που ήδη έχετε και για όλα αυτά που σας έχει δώσει το Σύμπαν. Το Σύμπαν έχει κάνει πολλά για εμάς. Ξεπληρώνοντας το Σύμπαν με ευγνωμοσύνη θα το κινητοποιήσει ώστε να κάνει περισσότερα και να ελκύσει περισσότερα πράγματα στην ζωή σας. Αν ήσασταν ποτέ θύμα εκφοβισμού και αυτό το άτομο που το έκανε έχει σταματήσει, τότε αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να είστε ευγνώμων. Αν αρέσετε στο άτομο που σας αρέσει ή ακόμα και δεν του αρέσετε αλλά δεν επιδεικνύει τον σύντροφο του για να μη σας πληγώσει, είναι και αυτό κάτι για το οποίο θα πρέπει να είστε ευγνώμων. Θα έπρεπε επίσης να ευχαριστήσετε το Σύμπαν και για την διαδικασία. Η εκδήλωση ευγνωμοσύνης θα ωθήσει το Σύμπαν ώστε να πραγματοποιήσει γρηγορότερα τα αιτήματα σας.
  7. Εμπιστευθείτε το Σύμπαν. Φανταστείτε μια εναλλακτική διάσταση η οποία είναι σχεδόν ίδια με τον πραγματικό κόσμο αλλά το οτιδήποτε επιθυμείτε πραγματοποιείται στην στιγμή. Δείτε τον εαυτό σας σε αυτή τη διάσταση, όπου οτιδήποτε ζητάτε από το Σύμπαν πραγματοποιείται. Μην κοιτάξτε αυτό που ζητήσατε, αυτό είναι το σημείο στο οποίο οι άνθρωποι συχνά τείνουν να μπερδεύονται. Αν αναζητάτε συνεχώς ένα γεγονός το οποίο θα εκδηλώσει την ευχή σας, τότε αυτό λέει στο Σύμπαν πως δεν το έχετε αυτό που θέλετε και έτσι αυτό που θα προσελκύσετε είναι το να μην το έχετε. Να είστε υπομονετικοί. Μην στεναχωριέστε αν δεν συμβαίνει τίποτα κατευθείαν. Μην αγχώνεστε με το ‘πως’ γίνονται τα πράγματα. Αφήστε το Σύμπαν να το κάνει για σας. Όταν αναλαμβάνετε την δουλειά του Σύμπαντος ανησυχώντας για το ‘πως’, τότε αυτό δηλώνει έλλειψη πίστης και πως λέτε στο Σύμπαν τι να κάνει ενώ εκείνο έχει πολύ μεγαλύτερη γνώση και δύναμη από αυτή της ανθρωπότητας.
Πηγή: awakengr.com

Όλη η επικαιρότητα