Style

Πως να επιλέξω δερμάτινη τσάντα για να την έχω για πάντα;

Ακούστε το άρθρο

Η αγορά μιας δερμάτινης τσάντας είναι μια επένδυση και ως επί τω πλείστoν θα πρέπει να δώσετε και κάτι παραπάνω, αν θέλετε να αγοράσετε μια ποιοτική δερμάτινη τσάντα που θα την έχετε μια ζωή.

Οι δερμάτινες τσάντες είναι η αγαπημένη επιλογή όλων των celebrities των bloggers αλλά και όλων μας. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα είναι ένα μοναδικό υλικό – που αν του συμπεριφερθούμε σωστά – κρατά την αντοχή του για πολλά – πολλά χρόνια. Ένας ακόμα λόγος για ν’ αγοράσετε  μια δερμάτινη τσάντα είναι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν οι δερμάτινες τσάντες θα είναι στις πρώτες ‘’γραμμές” των trends.

Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι όλες οι δερμάτινες τσάντες είναι εξίσου καλές και ανθεκτικές. Πολλά πράγματα παίζουν το ρόλο τους στην επιλογή μιας καλής και ποιοτικής δερμάτινης τσάντας.

  1. Ποιότητα

Φροντίστε η τσάντα που θα επιλέξετε να είναι από ποιοτική εταιρία.

Μην αγοράζετε φτηνές απομιμήσεις και αποφύγετε το φτηνό δέρμα. Σύντομα η τσάντα θα χαλάσει και εσείς θα μετανιώνετε για την επιλογή και τα χαμένα λεφτά σας.

Σίγουρα τώρα θα αναρωτιέστε ότι για να καταλάβει κάποιος με μια ματιά την ποιότητα του δέρματος χρειάζονται χρόνια εμπειρίας. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταλάβετε την ποιότητα του δέρματος είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ.

Μην επενδύετε τα λεφτά σας σε μια τσάντα αν δεν έχει εγγύηση. Η εγγύηση είναι ένα ΄΄συμβόλαιο’’ ανάμεσα σε σας και τον κατασκευαστή και σας καλύπτει τουλάχιστον για τα 2 επόμενα χρόνια, πράγμα που σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς για την επιλογή σας.

  1. Design

Όταν λοιπόν βρείτε την εταιρεία που καλύπτει τα παραπάνω, πρέπει να αναρωτηθείτε ποιο design είναι ιδανικό για εσάς. Να θυμάστε καθ’ όλη την διάρκεια ότι θα δώσετε αρκετά χρήματα, οπότε καλό θα είναι να επιλέξετε κάτι κλασσικό και διαχρονικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και παλιομοδίτικο. Επίσης, η επιλογή μεγέθους της τσάντας είναι μια πολύ σημαντική απόφαση και κατά βάση, θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με το σωματότυπό σας αλλά και βάση του στυλ σας.

Για παράδειγμα, μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα δεν ταιριάζει σε μικροκαμωμένο σωματότυπο ενώ μια τσάντα μεσαίου μεγέθους είναι ότι πρέπει για σας. Ή αν το στυλ σας είναι ροκ θα ήταν κακή επιλογή η αγορά μιας κλασσικής τσάντας. Στην δική σας περίπτωση μια δερμάτινη τσάντα με trucks είναι μια πολύ καλή και ξεχωριστή επιλογή!

Αν αγοράζετε τσάντα για το στυλ και όχι για την λειτουργικότητα της τότε όσο μικρότερη τόσο καλύτερη. Επιλέξτε λοιπόν την τσάντα ανάλογα με το στυλ σας. Μην αγοράζετε μια τσάντα επειδή την έχουν όλοι και είναι στην μόδα!

  1. Χωρητικότητα

Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή της χωρητικότητας παίζει ο λόγος που θέλετε την τσάντα.

Αν παραδείγματος χάρη την θέλετε για επαγγελματική χρήση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι θα έχει χώρους για όλα όσα χρειάζεστε στην δουλειά, όπως χώρο για laptop, χαρτιά Α4 κλπ.

Αν την θέλετε για καθημερινή χρήση κοιτάξτε το εσωτερικό της τσάντας και βεβαιωθείτε ότι σας καλύπτει με τις θήκες που διαθέτει. Μην θυμάστε μόνο τα κλασικά  κλειδιά, πορτοφόλι κινητό. Δείτε τι έχετε μέσα στην τσάντα σας τώρα. Ανοίξτε την, δείτε και συγκρίνετε!

Αν η δερμάτινη τσάντα που επιλέξατε είναι πολύ μικρή για την χρήση που θέλετε μην την αγοράσετε όσο και να σας αρέσει το design της. Το δέρμα δεν είναι ελαστικό υλικό και η τσάντα σε λίγο διάστημα θα χάσει το σχήμα της.

Μην γεμίζετε υπερβολικά την δερμάτινη τσάντα σας. Μια υπερβολικά γεμάτη τσάντα δεν είναι ωραίο θέαμα.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε λίγο στην επιλογή σας! Η εταιρία Leathertouch διαθέτει τις Ιταλικές τσάντες της Tuscany Leather, με κορυφαία ποιότητα και εγγύηση 2 ετών. Βέβαια μην έχετε καμία αμφιβολία ότι την τσάντα που θα πάρετε θα την δώσετε και στα παιδιά σας, όταν έρθει ο καιρός!

Όλη η επικαιρότητα