Τεχνολογία

Πως να Εξοικονομήσετε 95% αγοράζοντας ένα καινούργιο iPhone 7

Ακούστε το άρθρο

Θα έχεις παρατηρήσει ήδη ένα νέο φαινόμενο το οποίο διαδίδεται ταχύτατα σε όλη την Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική: ιστότοπους με δημοπρασίες που κάνουν ξεπούλημα σε αποθήκες & σε πλεονάζοντα προϊόντα με τεράστιες εκπτώσεις.

Σε ιστολόγια σε όλο το διαδίκτυο, μπορεί κανείς να διαβάσει ιστορίες με χαρούμενους νικητές οι οποίοι κέρδισαν υπέροχα, πολύ ακριβά αντικείμενα – συνήθως για ένα ελάχιστο ποσοστό της κανονικής τιμής. Δεν ήμασταν βέβαιοι 100% εάν αυτές οι εκπληκτικές ευκαιρίες ήταν πραγματικές, γι’ αυτό αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε οι ίδιοι. Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε πως η δοκιμή μας θα ήταν πετυχημένη, από το να αγοράσουμε κάτι το οποίο θέλαμε εμείς οι ίδιοι.

Ήθελα να αγοράσω ένα καινούργιο iPhone 7, γι’ αυτό ανέλαβα να κάνω εγώ την δοκιμή.

Άρχισα να ερευνώ εντατικά το ζήτημα ώστε να διαπιστώσω ποια από αυτές τις ιστοσελίδες ήταν η πιο αξιόπιστη και συνεπώς πιο κατάλληλη για τη δοκιμή μου. Μετά από ώρες έρευνας, έφτασα στο συμπέρασμα πως, λόγω της ευρείας γκάμας των προϊόντων και της καλής του φήμης – το MadBid ήταν τελικά η ιστοσελίδα που επέλεξα για το τεστ.

Για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις ιστοσελίδες, χρειάζεται να αγοράσει μονάδες, με τις οποίες δίνει προσφορές κόντρα σε άλλους χρήστες στις διαδικτυακές δημοπρασίες. Τότε εάν νικήσεις – επωφελείσαι από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπτωση στην τιμή του προϊόντος.

Στο MadBid είναι τόσο σίγουροι πως μπορούν να αποδείξουν στους χρήστες ότι το σύστημα λειτουργεί, που δίνουν μια προσφορά περιορισμένου χρόνου στους νέους πελάτες. Σου δίνουν δωρεάν μονάδες – διπλασιάζοντας οτιδήποτε αγοράσεις στην πρώτη σου αγορά! Ήταν ιδανική η προσφορά αυτή για κάποιον που αγόραζε κάτι για πρώτη φορά, όπως ήμουν εγώ, καθώς πλέον διέθετα τις μονάδες που χρειαζόμουν ώστε να δοκιμάσω την ιστοσελίδα πιο λεπτομερώς.

Τί μπορείς να αγοράσεις σε δημοπρασία;

Βρήκα τα πάντα, από αυτοκίνητα έως κινητά τηλέφωνα, λάπτοπ, τηλεοράσεις, στερεοφωνικά και ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί κανείς.

Το Madbid περνά το τεστ!

Αφού ολοκλήρωσα μια απλή εγγραφή, έλαβα τις δωρεάν μου μονάδες MadBidΕίχα πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσω να κερδίσω κάποιο από τα αντικείμενα των δημοπρασιών. Πριν εγγραφώ, δεν γνώριζα πως ακριβώς λειτουργούσε η ιστοσελίδα, αλλά όλα ξεκαθάρισαν όταν δημιούργησα τον λογαριασμό μου.

Ξεκίνησα με μια προσφορά σε ένα αντικείμενο το οποίο ήθελα καιρό… ένα καινούργιο, αστραφτερό iPhone 7. Μετά από μια σχετικά σύντομη δημοπρασία, προς έκπληξή μου… κέρδισα!

Για μόλις 74,39€ συνολικά κέρδισα ένα iPhone αξίας 615€!

Για να βεβαιωθώ πως δεν ήταν απλά και μόνο καθαρά θέμα τύχης, αποφάσισα να δοκιμάσω να κερδίσω και κάτι άλλο. Προς έκπληξή μου, κέρδισα ξανά! Για άλλη μια φορά το κέρδος μου ήταν μεγάλο. Τελικά, πλήρωσα 88,78€ για ένα MacBook Pro αξίας 2.200€. Πολύ εντυπωσιακό! Δεν υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσεις τόσα χρήματα κάπου αλλού!

Παράδοση – Αφού κατάφερα να κερδίσω και πλήρωσα για τα αντικείμενα, τα παρέλαβα μετά από λίγες ημέρες. Πραγματικά εκπληκτικόαπό την αρχή έως το τέλος.

Στο τέλος, η ικανοποίηση από την εμπειρία μου ήταν τεράστια.

Λεπτομερείς οδηγίες για το MadBid

Τώρα που θέλετε να δοκιμάσετε να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα στο MadBid – θα αναρωτιέστε πιθανότατα πως ακριβώς λειτουργεί η ιστοσελίδα. Μην ανησυχείτε, θα εξηγήσω τα πάντα. Ορίστε ένας λεπτομερής οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. (Εάν σας φαίνεται πολύ σύντομος, είναι επειδή είναι πραγματικά τόσο απλό!)

Βήμα 1: 

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο MadBid και αποκτήστε δωρεάν μονάδες. Κάντε κλικ πάνω στον αποκλειστικό σας σύνδεσμο και κερδίστε έκπτωση και την ίδια προσφορά με εμένα!

(Δεν γνωρίζω πότε θα λήξει αυτή η προσφορά, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την όσο μπορείτε)

Κωδικός: STARTER24

Βήμα 2:

Αναζητήστε κάποια προσφορά που σας ενδιαφέρει και ξεκινήστε τις προσφορές σας.

Βήμα 3:

Εάν κερδίσετε κάποια δημοπρασία, θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα πληρωμών όπου μπορείτε πλέον να αγοράσετε το προϊόν σας σε τεράστια έκπτωση!

Συμπέρασμα

Τελικά είχα μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία στο MadBidΕξοικονόμησα 95% στην κανονική τιμή λιανικής κάτι που μέχρι τότε απλά μου φαινόταν αδύνατο, ωστόσο πλέον γνωρίζω πως υπάρχει τρόπος!

Όλοι εδώ πλέον χρησιμοποιούν το MadBid για τις προσωπικές τους αγορές. Είναι τόσο απλό!

Όλη η επικαιρότητα