Μουσική

Πώς πέθανε ο Παύλος Σιδηρόπουλος; Τι λέει η αδελφή του Μελίνα 27 χρόνια μετά

Ακούστε το άρθρο

Στις 6 Δεκεμβρίου του 1990, ο Παύλος Σιδηρόπουλος άφηνε την τελευταία του πνοή, σε ένα άγνωστο μέχρι τώρα σπίτι, κάποιας φίλης του στον Νέο Κόσμο. Είχε πάει εκεί τα ξημερώματα, φορτωμένος με «πράμα», σύμφωνα με την μαρτυρία του Αλέξη Γκόλφη.

Δεν είναι γνωστό αν υπήρξαν και άλλοι συνδαιτυμόνες στο πιόμα, ή αν ήταν μόνο αυτός και η κοπέλα.

Ο Παύλος πρέπει να τράβηξε μια γερή μυτιά, που τον έριξε σε κώμα. Αυτό, πρέπει να έγινε γύρω στις 4 το πρωί. Όμως, η φίλη του άρχισε να ανησυχεί και να παίρνει τηλέφωνα ώρες μετά και γύρω στις 11 ή 12 το μεσημέρι. Ειδοποίησε τον Αλέκο Αράπη και ύστερα τον Βασίλη Πετρίδη, που της είπαν να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όταν έγινε αυτό το τηλέφωνο και ήρθε το ασθενοφόρο, ήταν αργά. Ο Βασίλης Πετρίδης που είχε πάει εκεί, είπε πως τον είδε μελανιασμένο, πράγμα που σημαίνει πως ήταν νεκρός.

Στην συζήτηση που κάνω με την αδελφή του Παύλου, Μελίνα, διατυπώνω την άποψη, πως η κοπέλα που είχε το σπίτι έχει ευθύνη. Κατά την γνώμη μου, άργησε να πάρει τηλέφωνα, διότι το πρώτο μέλημά της ήταν να μην εκτεθεί. Και αυτό αποδεικνύεται και από την μετέπειτα στάση της. Εξαφανίστηκε. Ποτέ δεν βγήκε να πει τι έγινε εκείνο το βράδυ. 27 χρόνια τώρα, σκέφτεται μόνον να κρύψει καλά τον εαυτό της. Ήταν άραγε και άλλοι εκεί, που έφυγαν, αφήνοντας τον Παύλο να ψυχορραγεί, για να μην γίνει γνωστό ότι κι αυτοί έπαιρναν πρέζα;

Ακούστε την συζήτησή μου με την Μελίνα.

Πηγή: ogdoo.gr

Όλη η επικαιρότητα