Γυναίκα

Πώς θα αποκτήσεις χείλη για φίλημα!

Ακούστε το άρθρο

Τα νέα κραγιόν που πρέπει να γεμίσεις το νεσεσέρ σου επιβάλλεται να είναι έντονα, ζωηρά, λαμπερά, αλλά και σταθερά.

Τα σαρκώδη χείλη, βαμμένα σε ματ αποχρώσεις αποτέλεσαν βασική έμπνευση των σχεδιαστών και των make-up artist στις πασαρέλες της φετινής σεζόν. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε ξεχωριστά λουκ μακιγιάζ στα οποία θα πρωταγωνιστούν τα έντονα,ζωηρά κραγιόν. 

0148fe92eedb9a7f853dd335ec15dca8

Το άψογο φυσικά αποτέλεσμά, ενισχύεται από τα αντίστοιχα μολύβια χειλιών (δηλαδή εκείνα που θα βρεις σε ίδιο τόνο με το κραγιόν σου). Εκτός από το να δημιουργήσουν περίγραμμα και να δώσουν σχήμα και όγκο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μόνα τους ως εσωτερικό γέμισμα αντί για κραγιόν.

Beauty tips:

b16c78af3ed5e3a6c05ef335f09d0ef4

  1. Το πορτοκαλί και κοραλλί χρώμα ταιριάζει ιδανικά στις πιο σταρένιες και μαυρισμένες επιδερμίδες.
  2. Το ροζ κολακεύει περισσότερο τις ανοιχτόχρωμες ενώ το έντονο κόκκινο ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τόνο δέρματος.
  3. Για καλύτερο αποτέλεσμα, άπλωσε το κραγιόν με ένα πινέλο κονσίλερ καθώς η επιφάνειά του είναι κατάλληλη ώστε να  απΛωθεί πιο ομοιόμορφα η πρέπουσα ποσότητα. Αρχικά καθόρισε το περίγραμμα και έπειτα γέμισε το εσωτερικό τους. Τυχόν ατέλειες μπορούν να διορθωθούν με μία μπατονέτα.
  4. Πίεσε ελαφρά τα χείλη σου ανάμεσα σε ένα χαρτομάντιλο. Με αυτόν τρόπο θα απομακρύνεις τα περίσσεια υπολείμματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν θέλεις να ανανεώνεις το χρώμα στα χείλη σου, εφάρμοσε έξτρα κραγιόν μόνο στο κέντρο των χειλιών σου και ένωσέτα για να πάει παντού.

Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα