Life

Πώς θα επηρεάσει η αυγουστιάτικη πανσέληνος τα ζώδια;

Ακούστε το άρθρο

Τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε και πανσέληνο. Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από αυτό το γεγονός; Διάβασε παρακάτω και… προετοιμάσου.

Κριός
Αυτή η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να βρεις ισορροπία. Οι φίλοι σου είναι εκεί για εσένα, αλλά το ταίρι σου (ή το πιθανό σου ταίρι) δεν τους συμπαθεί και τόσο, και νιώθεις την ανάγκη να χτίσεις μια γέφυρα ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους.

Ταύρος
Πολλές αλλαγές θα αισθανθείς, Ταύρε, και ίσως να νιώσεις πως πελαγώνεις σε κάποια φάση. Μην χάνεις την πίστη σου, όμως, και σύντομα θα δεις ποιο είναι το σωστό μονοπάτι—ακόμα κι αν η ζωή σου, και δη η ερωτική, μοιάζει ένα χάος τώρα.

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι αγάπη παντού γύρω σου, και θες να εκφράσεις κι εσύ την δική σου. Είναι συναισθηματική περίοδος για εσένα, και θα φέρει πολύ όμορφες στιγμές. Μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αυτός ο μήνας έχει πολλές αγκαλιές για εσένα στο πρόγραμμα.

Καρκίνος
Μερικά άσχημα συναισθήματα μπορεί να εμφανιστούν, και αν δεν προσέξεις θα έρθουν ομηρικοί καυγάδες. Σεβάσου τα όρια των αγαπημένων σου και μην προσπαθείς να τους στήσεις στην γωνία αν θες να μιλήσεις. Θυμήσου ότι τα όρια είναι κάτι πολύ υγιές στις σχέσεις.

Λέων
Η πανσέληνος θα ρίξει το φως της στην αγάπη, και συγκεκριμένα στις πιο… σκοτεινές πλευρές της αγάπης. Θα εμφανιστούν προβλήματα που θα σε κάνουν να αποφασίσεις τι είναι σημαντικό και για τι αξίζει να παλέψεις. Η σχέση σου είναι το πιο σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο.

Παρθένος
Περνάς αρκετό χρόνο με ένα σπέσιαλ άτομο, νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, και η πανσέληνος σε βοηθά να το ζήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν ξεκινάς μία καινούρια σχέση, είναι τόσο εύκολο να θέσεις γερές βάσεις αυτή την περίοδο. Κυνήγησέ το.

Ζυγός
Θα έχεις την αγάπη στο μυαλό σου, και αυτό θα σε κάνει να θες να δεσμευτείς. Ναι, Ζυγέ, θα σκέφτεσαι σοβαρά την δέσμευση και αν τον τελευταίο καιρό είχες κάτι να παίζει χαλαρά, μάλλον θα το δεις να αναπτύσσεται σε μια πολύ όμορφη σχέση.

Σκορπιός
Υπάρχουν εντάσεις στα ερωτικά σου τελευταία, και δεν μπορείς να τις αγνοήσεις άλλο. Θα πρέπει να λύσεις τα προβλήματα, και η περίοδος της πανσελήνου είναι ιδανική για να το κάνεις αυτό. Η επικοινωνία σας θα είναι πιο εύκολη, συνεπώς αξίζει τον κόπο.

Τοξότης
Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις για τους Τοξότες, και η πανσέληνος θα φέρει ακόμα περισσότερες. Μία από αυτές θα είναι ένα κύμα ειλικρίνειας και τιμιότητας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά. Αυτό δεν σημαίνει πως ήσουν ανέντιμος πριν· απλά ίσως να σκέφτεσαι λίγο πιο σοβαρά την δέσμευση.

Αιγόκερως
Αυτή είναι μια τέλεια περίοδος για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να εξετάσεις λιγάκι τον εαυτό σου. Σε γενικές γραμμές, έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, και αυτή η πανσέληνος είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλειμμα, να ξεκουραστείς και να επανέλθεις δριμύτερος.

Υδροχόος
Περίοδος αλλαγής για εσένα, Υδροχόε. Είναι τέλεια ιδέα να εστιάσεις λιγάκι στις ανάγκες σου, στο τι πλέον δεν λειτουργεί και στο πώς θες να το αλλάξεις για να είσαι ικανοποιημένος. Οι δικές σου ανάγκες θα σχηματίσουν και τις αλλαγές στην ζωή και τις σχέσεις σου.

Ιχθείς
Θα προσπαθήσεις να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα στην ανάγκη σου για ανεξαρτησία και την ανάγκη για συντροφικότητα. Είναι παράξενο και θα χρειαστεί να κάνεις μερικά πειράματα με το πώς διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου, αλλά μην φοβάσαι—δεν θα υπάρξουν σοβαρές εντάσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα