Γυναίκα

Πως θα παραμείνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου στη ζέστη;

screenshot_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σιγά σιγά οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Και μπορεί εμείς να λατρεύουμε την ήλιο, δεν είναι όμως ο καλύτερος σύμμαχος του μακιγιάζ μας…

Πόσες φορές έχεις νιώσει το make up σου να λιώνει και να αισθάνεσαι να κολλάει στην επιδερμίδα σου και να κλείνει τους πόρους; Ανακαλύψαμε ένα τέλειο τρικ για να μην σου ξανασυμβεί ποτέ!

Πριν εφαρμόσεις το make up σου, να χρησιμοποιήσεις μια βάση, ή αλλιώς primer, η οποία χρησιμοποιείται πριν τοποθετήσεις το make up στο πρόσωπό σου. Εφάρμοσε το με τα δάχτυλα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, μέχρι να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου, και έπειτα συνέχισε κανονικά το μακιγιάζ σου.

Το primer, περιέχει στοιχεία που κάνουν το make up να παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, ενώ βοηθάει το προϊόν να παραμένει σταθερό και να μην τρέχει.

Έπειτα, μπορείς να σετάρεις το μακιγιάζ με πούδρα, για να το σταθεροποιήσεις, και να το κρατήσεις στη θέση του για πολλές ώρες. Μια διάφανη πούδρα ελεύθερης μορφής, είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι!Οι πούδρες αυτές δεν έχουν χρώμα, είναι διάφανες όπως λέει και το όνομά τους, και ο σκοπός τους είναι να ‘κλειδώνουν’ το make up στο πρόσωπό σου, καθώς και να απορροφήσουν την όποια λιπαρότητα.

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα