Life

Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου;;

Ακούστε το άρθρο

Τα do’s και τα dont’s που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά 

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι μερικές γυναίκες που τα καταφέρνουν χωρίς καν να προσπαθήσουν. Βέβαια, ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι μερικοί άντρες είναι φτιαγμένοι έτσι, έχοντας ενσωματωμένο αυτό το καλό το DNA που τους προσθέτει εκτός των άλλων επιθετικών προσδιορισμών και τους εξής όπως «ώριμος», «πιστός», «σοβαρός» και άλλα παρόμοια.Τι γίνεται στην περίπτωση όμως που ο δικός σου δεν συνοδεύεται από τέτοια επίθετα; Δεν δείχνει σημάδια ότι οδεύει προς το μονοπάτι με την ταμπέλα «σοβαρό» αλλά αντ’ αυτών πετάει διαρκώς στα σύννεφα, σιγοτραγουδάει το «Είμαι άστατος πολύ» και μέρα παρά μέρα χάνεται με αποτέλεσμα εσύ να φρικάρεις;Θέλεις να τον κάνεις με απλά λόγια να «κολλήσει» μαζί σου; Ορίστε μερικά απλά βήματα για να το πετύχεις:

Κράτα το μέτρο
Φρόντισε να είσαι εγκρατής σε ότι έχει να κάνει με την υπερέκθεση, ξεκινώντας από τα social media και συνεχίζοντας με τα τόσο αγαπημένα μας μηνύματα και sms. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ η πρώτη που θα στείλεις. Φυσικά, αυτό συνεπάγεται ότι δεν χρειάζεται να απαντάς αμέσως, πριν ακόμα ολοκληρώσεις την ανάγνωση ενός μηνύματος. Όταν το κάνεις, φρόντισε να είσαι λακωνική στις απαντήσεις σου, χωρίς αυτές να είναι ελλειπείς (μην καταλήξετε μετά να έχετε και πρόβλημα συνεννόησης) ενώ απόφυγε τα πολλά emoticons και τις αστείες φατσούλες – είσαι ένα ώριμο πλάσμα κατά τα άλλα που πάνω από όλα που ξέρεις τι θέλεις. Όσον αφορά τα social media, επειδή η συζήτηση που πρόκειται να ανοίξω είναι μεγάλη, θα αρκεστώ σε ετούτο: δεν είναι κακό να είσαι ενεργός με τα μέσα δικτύωσης, όμως μην ξεχνάς ότι την δημόσια εικόνα σου παρακολουθούν άλλοι τόσοι «φίλοι» σου και όχι μόνο αυτός, γι’ αυτό η συνετή ανάρτηση δεν αφορά μόνο την εικόνα που θέλεις να σχηματίσει αυτός για εσένα αλλά αυτή που θέλεις εσύ να παρουσιάσεις εν γένει.

Ο έρωτας περνάει από το κρεβάτι
Δεν σου ζήτησε κανείς να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και να γίνεις μια άλλη Ana των 50 Αποχρώσεων του Γκρι. Όμως ο σεξουαλικός τομέας παίζει μεγάλο ρόλο στο μυαλό, την καρδιά αλλά και το παντελόνι κάθε άντρα. Στο σημείο αυτό πρέπει να απενοχοποιήσεις το σκεπτικό ότι είναι κακό ένας άντρας να σε ποθεί σεξουαλικά, ωστόσο, κανείς δεν είπε ότι πρέπει να μετατραπείς σε ένα σε σκεύος ηδονής μέσα στα χέρια ενός άντρα που δεν σου δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό. Το χάσμα μεταξύ τους είναι τεράστιο. Τι μπορείς να κάνεις για να σε ποθεί χρησιμοποιώντας αυτά τα αθέμιτα, αν θέλεις, μέσα; Αιφνιδίασέ τον. Πήγαινε στο σπίτι του και ζήτησέ του από το πρώτο λεπτό να δοκιμάσετε νέες στάσεις στο σεξ αφήνοντάς τον μερικές φορές να έχει αυτός τον επάνω χέρι. Στην επόμενη συνάντησή σας, όμως, εσύ θα φοράς ένα εφαρμοστό ταγιέρ με διάφανο τοπ, και έπειτα από το δικό του αίτημα να κάνετε σεξ εσύ θα χρησιμοποιήσεις την δικαιολογία ότι νιώθεις λίγο κουρασμένη από τη γυμναστική και δεν θα επιθυμούσες να κάνεις μιας και δεν θα είσαι τόσο αποδοτική όσο θα ήθελες. Τόμπολα!

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά
Δεν πρόκειται να αφήσεις τον εαυτό σου να κατρακυλήσει και να φερθεί σαν μια γυναίκα που πάνω από όλα δεν έχει αυτοπεποίθηση, αλλά, ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν κινήσεις που μπορεί να ακούγονται ανόητες, στην ουσία όμως δεν είναι. Και εξηγώ:

Do: Ανάφερε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής σας, τυχαία, ένα αντρικό όνομα ενός συναδέλφου που σε βοήθησε αρκετά σήμερα στη δουλειά με αποτέλεσμα να την κάνει να διεξαχθεί πολύ πιο εύκολα. Όλοι έχουν έναν εγωισμό.
Don’t: Σε καμία περίπτωση μην τον πεις με άλλο αντρικό όνομα, μην σηκώσεις το τηλέφωνο -ενώ είναι η Ρίτσα- και πεις «Γεια σου Γιώργο μου», μην αφήσεις τυχαία το τηλέφωνό σου προς το μέρος του και βάλεις μια φίλη σου, την λεγόμενη Τάκη, να σου στείλει κάτι και να εμφανιστεί στο pop up του Viber, γιατί με αυτό τον τρόπο μάλλον θα καταστρέψεις ότι έχεις χτίσει μέχρι τώρα.

Do: Πες και κανένα όχι. Σου ζητάει να βγείτε; Τι κρίμα, έχεις ήδη κανονίσει. Μην αναφέρεις λεπτομέρειες, μόνο αν δεις ότι πραγματικά τον ενδιαφέρουν.
Don’t: Μην εξαφανιστείς για κανένα τριήμερο, με σκοπό να σε θέλει περισσότερο. Θα ψάξει μια, δυο, μετά θα βαρεθεί γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Do: Πάρε πρωτοβουλίες. Είναι ωραίο να αφήνεσαι και να νιώθεις ότι ένας άντρας είναι σε θέση να σε στηρίξει, όμως δεν είναι κακό να του προτείνεις εσύ πού θα πάτε, να πληρώσεις -έστω και μια φορά- το λογαριασμό και έπειτα να γυρίσετε πίσω με το δικό σου αυτοκίνητο. Η δυναμικότητα αποπνέει σιγουριά και ανεξαρτησία, χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα άπιαστη και άξια να την κατακτήσεις.
Don’t: Όταν πάρεις αυτή την απόφαση, φρόντισε να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις. Μάθε τα γούστα του, ποιο φαγητό είναι το αγαπημένο του αλλά και προτιμόμενες περιοχές εξόδων γιατί πάνω από όλα θέλεις αυτή η έξοδο να πετύχει.

Do: Αν για κάποιο λόγο έχετε να βρεθείτε αρκετές ημέρες λόγω φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος, φρόντισε να μην τον αφήσεις να σε ξεχάσει. Στείλε του στα ξαφνικά μια ωραία φωτογραφία σου. Πότε; Λίγο πριν πας δουλειά ενώ είσαι ιδιαίτερα περιποιημένη και γοητευτική, αλλά άλλοι θα έχουν την δυνατότητα να σε βλέπουν και να απολαμβάνουν.
Don’t: Δεν είμαστε κατά των γυμνών φωτογραφιών. Το ξεκαθαρίζω! Αλλά όταν έχεις στόχο να τον κερδίσεις, δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να λάβει λανθασμένα μηνύματα. Αν δεν είστε μαζί τουλάχιστον μερικούς μήνες, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κάνεις να σκεφτεί ότι χρησιμοποιείς τον ίδιο τρόπο για να κατακτήσεις οποιονδήποτε άντρα. Σε περίπτωση που επιθυμείς να του εξάψεις την φαντασία, άνοιξε λίγο παραπάνω το πουκάμισό σου στο στιγμιότυπο που θα στείλεις, αλλά άλλαξε την ώρα αποστολής ενώ καλό θα ήταν να είσαι σίγουρη ότι είναι μόνος του και θα απολαύσει όλο το θέαμα!

Do: Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην ενοχλείσαι από την παρουσία της κολλητής φίλης, της ξαδέλφης ή ακόμα και της πρώην συντρόφου, με την οποία έχει επιλέξει να διατηρεί φιλικές σχέσεις. Αν όλα αυτά δεν εμποδίζουν τον παρόν σας, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να τα αναμοχλεύεις. Αν και εφόσον ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τίποτα να χαλάσει τη σχέση σας, τότε είστε σε καλό δρόμο, αν όμως όχι, τότε δεν υπάρχει τίποτε που να μπορείς να κάνεις εσύ.
Don’t: Απόφυγε ψάξιμο κινητού, ψάρεμα μέσω γνωστών, ατελείωτες ώρες αναζήτησης μέσω των social media αλλά και απευθείας ερωτήσεις που κατά 99% θα καταλήξουν με χιλιάδες αμφιβολίες να ταλανίζουν το κεφάλι σου και αυτόν να νιώθει σαν υπόλογος, μπροστά σε έναν τόνο ερωτήσεων που είσαι έτοιμη να εξαπολύσεις.

 
Do: Μείνε μακρυά από οικογενειακά δράματα. Αν δεν πρόκειται να παντρευτείτε, φρόντισε να κρατήσεις μια ικανοποιητική απόσταση από τη μητέρα του αλλά και όλο το σόι, για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, οι οποίες σχεδόν πάντα καταλήγουν μοιραίες για το ζευγάρι. Plus: Όταν μια γυναίκα δείχνει να είναι απαγκιστρωμένη από τέτοια ζητήματα, φαντάζει πιο ώριμη, λογική και κυρίως όχι νυμφομανής στα λογικά μάτια ενός αρσενικού.
Don’t: Πράξε το ίδιο και με την δική σου οικογένεια. Το ίδιο απειλημένος θα νιώσει αν γνωρίσει τον Θείο Μάκη και την Θεία Σούλα, όταν δεν ξέρει καν πώς δείχνεις όταν ξυπνάς μετά από hangover.
Do: Μιας και το αναφέραμε, πόσο εύκολο θα σου φανεί να κρατήσεις λίγο περισσότερο, χρονικά μιλώντας πάντα, το μυστήριο, με σκοπό να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Με άλλα λόγια, δεν είναι ανάγκη να φορέσεις από τις πρώτες ημέρες το νέο σετ πυζάμες με ροζ καρδούλες που σου έκανε δώρο η μαμά σου, ούτε να γνωστοποιήσεις κάθε πότε έχεις έμμηνο ρύση και γιατί αυτές τις ημέρες νιώθεις κάτι ενοχλήσεις στις σάλπιγγες.
Don’t: Απόφυγε να του δείξεις ότι σκοπός σου είναι η οικειότητα, που συνεπάγεται και την δολοφονία του μυστηρίου. Δώσε του τον απαραίτητο χρόνο στο μπάνιο, μην ανοίξεις τα ντουλάπια και συρτάρια του όσο αυτός είναι σε άλλο δωμάτιο και προφανώς δεν χρειάζεται να του δώσεις να καταλάβει ότι το σπίτι του είναι ίσως είναι λίγο πιο ακατάστατο από ότι πρέπει. Άλλωστε είναι ο δικός του χώρος!
Do: Δείξε ότι τον θέλεις με τρόπους που θα γίνει άμεσα κατανοητό αλλά έμμεσα φανερό. Άγγιζέ τον ενώ μιλάς, κάνε του ρητορικές ερωτήσεις, άκουσέ τον όταν μιλάει, πήγαινε κοντά του και μύριζέ τον διακριτικά, δείξε του ότι σ’ αρέσει να τον βλέπεις να γελάει και πες του τι ωραίο συνδυασμό ρούχων έκανε σήμερα.
Don’t: Μην πέφτεις με τα μούτρα επάνω του κάνοντας άγαρμπες κινήσεις που ίσως παρεξηγηθούν. Κράτα απόσταση ασφαλείας, την οποία θα σπάσει αν θελήσει ο ίδιος. Μην κάνεις εσύ κίνηση για φιλί και μην απαιτείς να κρατιέστε χέρι χέρι όπου κι αν πάτε, άλλωστε είναι πιο πολύ ωραίο να σου αγγίζει απαλά την μέση.
Με άλλα λόγια, όχι ότι εμείς ξέρουμε άριστα τους άντρες και τι σκέφτονται, αλλά έχουμε εμπεδώσει το ρητό που λέει ότι δεν θέλει κόπο, άλλα τρόπο. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και φρόντισε να αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου με σκοπό να τον αναδείξεις τέλεια όταν χρειαστεί. Κανείς δεν ζήτησε να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο που φέρεσαι. Χρησιμοποίησε όλες τις πληροφορίες όπως εσύ κρίνεις πρέπον και εφάρμοσέ τες ανάλογα με την περίπτωση. Σίγουρα, ο κάθε άνθρωπος απαιτεί και διαφορετικό χειρισμό. Ένα όμως είναι σίγουρο, η μάχη των φύλων δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ!
Πηγή: missbloom.gr

Όλη η επικαιρότητα